Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '12

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Es Es'den dep dep'e şimdi de kraliyete

Es Es'den dep dep'e şimdi de kraliyete
 

Cesur yürekli bir kız tanıdım. Özgür kız dediklerinden, özgür ama her fırsatta sevdiklerinin yanında olmak ve onları bir araya getirmekte bir o kadar esir, gülen yüzü, samimiyeti, içindeki cocuk ruhu ile farklı tarzıyla  bir genç kız,

Sosyal faaliyetlerin baş mimarı, organizasyon işler ondan sorulmalı, her yaş grubuyla hemen iletişime geçebilen herkesin ruhunu ayrı ayrı okşayabilen biri, bazen genç bir adamın :)) futbol muhabbetine dahil olurken bazen de genç güzel bir hanımın duygularına tercüman olur.

'Anneanesine kurabiye götürüyormuş' ile tüm yüzlerde hoş bir gülümseme bırakır. Ablamın büyük prensesi, canım yiğenim, şimdi İngitere yolcusu, (Prensesliğini tescil ettirecek) :)) Gidişindeki hisettiklerimizin tarifi zor. Sevinç, hüzün, gurur hepsi hat safhada. gözyaşlarımıza mani olmak imkansız, dileğimiz 10 ay sonra dönüşünde mutluluktan ağlamak.

Her ne kadar THY/larını seçmişde olsada aslında kendi kanatlarıyla çoook uzaklara uçabilen, tozu dumana katanlardan biri, Bir gitarın Re Teli, Lavinya, Belgin Doruk, MELDA'm güle güle tatlım yolun bahtın açık olsun. 

   

 
Toplam blog
: 6
: 348
Kayıt tarihi
: 12.08.12
 
 

Zorunlulukla yaşanılan hayatların ötesinde Anne, memur, öğretmen, eş, aşçı, sanatsever...... her ..