Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ağustos '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Eşiniz aldatıyor mu?

Eşinizin veya sevgiliniz sizi şüpheyemi düşürdü ? Sizi aldatma ihtimali nedir yoksa sizi aldatıyormu ? Bunun cevabını merak ediyorsanız işte size bunun 32 işareti

1. Normalden daha düşünceli davranıyor. Bir şey yaptığı zamanlarda kendini affettirmek için yaptığı gibi ne yapsanız kızmıyor. Aşırı ilgi ve hassasiyet suçluluk duygusunun sonucu olabilir.

2. Size hediyeler alıyor hatta çok fazla hediye alıyor. Bunlar ‘suçluluk hediyeleri olabilir. Size hediye vererek ilgisini göstermesi kendisi daha iyi hissetmesini sağlayabilir.

3. Davranışları içinizde bir sıkıntı yaratıyorsa, birşeylerin ters gittiğini hissetiyorsa dikkat. Gerçekleri görmek için kör olmayı tercih ediyor olabilirsiniz. Onun alışkanlıklarını, rutinin ve isteklerini hiç kimse sizden iyi bilemez. yani bunlarla ilgili değişiklikler şüphelendirici olabilir.

Duygusal olarak sizden uzak duruyor ve neden olduğunu sorduğunuzda net şeyler söylemiyor. Kişisel olarak gizlediği şeyler arttıysa ve bunları tartışmama konusunda aşırı derecede korumacı davranıyor.

Sekste eskisi istekli ve ilgili değil.

Uykusunda bilmediğiniz olayları veya birinin adını sayıklıyor.

Sabah uyandığında korkmuş veya kafası karışmış görünüyor. Bu hangi yatak odasında ve kiminle birlikte olduğunu anlama telaşından kaynaklanabilir.

Arkadaşlarınız davranışlarına bakarak bir sorun olup olmadığını soruyor. Yakın arkadaşlar ve aile üyeleri sizi dışarıdan gözlemleyen birileri olarak sizinle ilgili genel bie değerlendirme yapabilir.

Doğal ve normal sorularınıza birşey araştırıyormuşsunuz gibi algılarak ters cevaplar veriyor.

Uyku düzeninde ve şeklinde değişiklikler var mı? Açıklanamayan kabuslar, uykuda konuşmalar, huzursuz veya çok heyecanlı uyumalar aldatılma işaretçisi olabilir

Eğer partnerinizle evlenmeden önce beraber yaşadıysanız birinizin diğerini aldatma oranı yüzde 39.

- İkiz kardeşiniz birini aldatıyorsa, sizin de başka bir ilişkiye girme ihtimaliniz yüzde 200.

- Üniversite mezunuysanız, liseyi bitirmeyenlere oranla aldatma riskiniz yüzde 175’e çıkıyor.

- Kocanızın üniversite diploması varsa, aldatma riskiniz yüzde 3 daha düşük.

- 16 yaşından erken evlendiyseniz, ilk evliliğini 23 yaşında yapanlara kıyasla sadakatsizlik etme oranınız yüzde 400 artıyor.

- Mutsuz bir erkekseniz aldatma riskiniz yüzde 19 artıyor

 

 

 

 
Toplam blog
: 51
: 3947
Kayıt tarihi
: 07.09.08
 
 

1991 yılında istanbul üniversitesinden mezun oldum. O yıldan beri, pedagog, psikolojik danışman o..