Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '09

 
Kategori
Haber
 

Eurovision'da Hadise yaratamadık

Eurovision'da Hadise yaratamadık
 

Kazanmak her zaman güzeldir... Hatta hangi şartlarda olursa olsun... Elbette bunu söylerken birilerinin hakkını yiyerek veya hiç haketmeyerek kazanılacak bir başarıdan bahsetmiyorum.

Günlerdir elemelerdeki kıyafetini tartıştığımız Hadise ile Eurovision'da bir kere daha birincilik kürsüsüne çıkmayı bekliyorduk. Aslında yılbaşı gecesi ilk kez seyrettiğimizde Hadise'yi hepimiz sevdik ve peşin peşin bu yıl Eurovision'u kazanacağımıza inandık.

Belki ilk defa kendimizi bu kadar birinciliğe yakın görüyorduk ve tam tabiriyle buna inanıyorduk.

Elemelerdeki kıyafet tartışmasının temelinde yatan da buydu. Beklentilerimizi engelleyecek bir şeylerin ortaya çıkmasından endişe ediyorduk. Gerçi iş oraya kalmadan her şey halloldu ya...

Sonunda final gecesi geldi çattı. Fiziğiyle bizi büyüleyen Hadise, şarkısıyla maalesef -puan verenler üzerinde- beklenen etkiyi yaratamayınca, Türkiye ikinci defa zirveye çıkma şansını kaybetti.

Sonuçta puanlamalardaki çeşitli oyunların etkisi olmadığını söylemek zor. Norveç komşulardan tam puan alarak sonuca daha kolay ulaştı. Elbette her yarışmada bir kazanan, bir sevinen çıkıyor işte. Ama o biz olamadık...

Sağlık olsun... Daha önümüzde kimbilir kaç Eurovision var değil mi? Ama herhalde Hadise bir daha olmayacak...
 
Toplam blog
: 859
: 979
Kayıt tarihi
: 21.06.06
 
 

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, ekonomik..