Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

EMEL OMUZOĞLU ÇAKAR

http://blog.milliyet.com.tr/emel

30 Ocak '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Ev_lenmek

Ev_lenmek
 

Hangi korku, hangi heyecan ya da hangi sözcükler anlatabilir ki. . . Hangi aralığa sığdırılıp hangi kavrama dönüştürülebilir ki bu. . .

Hayatını başka biriyle paylaşmak, karşındaki insanla bir ömrü az ya da çok ve SOL ÜST KÖŞEDEN öylece harcamak. Ve bu kararı nasıl da sorgulamadan, başka bir taraftanda sorgulamaktan yorularak alabiliyor insan. . .

Evlenmek; nasıl algılanmalı? İnsanın kalbi hayatının en büyük heyecanını yaşarken, gönül gözlerinden biri sessizce akıtıyor gözyaşlarını. . . Hayatının geride kalan zararlı ve karlı dönemini kapatıp, gözlerini yumarak merdivenleri omuzlarında kocaman sorumluluk çuvallarıyla tırmanıyorsun. . .

Evlenmeyi sevgi ve saygı hamuruyla yoğurup, yüreğinde şekillendirip sonra mantığın süzgecinden geçiriyorsun. Ve inanın yürekte şekillendirilen her durumda mantığın uygun bir yanı bulunuyor, çünkü mantık yüreği öylesine ve hiç görmemezlikten gelip yalanlayamıyor işte. . .

Ev_lenmek; sadece aynı evi paylaşmak değil ki, o evde huzur rüzgarları estiren, sevgiyi kapı komşusu edinen, saygıyla kurulan bir HAYAT. . . Herkes evliliği paylaşır ama kimse bir diğer insanın yaşadığı evliliği göz önünde bulundurarak katılamaz bu serüvene.

En güzel yemeğimi yapıyorum; EVLİLİK YEMEĞİ

Sevgi, saygı, güven, aşk, değer, özveri, huzur ve bir tutamda kusur. . . Sabır fırınında bol sabırla pişen bir yemek, aşkı fazla verdiğinde yanabilen, eksik verdiğinde pişmeyen. . .

 
Toplam blog
: 3
: 551
Kayıt tarihi
: 19.07.06
 
 

1985 Karabük, Safranbolu doğumluyum. Trakya Üniversitesi Tekirdağ Yüksek Okulu hemşirelik 4. sınıf ö..