Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '13

 
Kategori
Magazin
 

Evet seksi adam çöpü çıkart!

Evet seksi adam çöpü çıkart!
 

Ünlü aktör Hugh Jackman, ''Yaşayan En Seksi Erkek'' seçildikten sonra yaşadıklarına ilişkin ilginç itiraflarda bulundu.

OK Magazine'in haberine göre, Sefiller filmiyle Oscar'a aday gösterilen ve Altın Küre kazanan oyuncu, People dergisininin 2008 yılında ''Yaşayan En Seksi Erkek'' seçmesiyle ilgili olarak, bu unvanın büyük bir sorumluluk getirdiğini ifade etti.

Birçok ünlü aktörün bu ''sorumluluk getiren'' unvanı taşıdığını anımsatan oyuncu, ''Evet, ama sorun yok. Çünkü ben, George Clooney, Brad Pitt ve Johnny Depp büyük bir dayanışma içindeyiz. Eğer birisi bize bununla ilgili espri yaparsa bu işe yaramıyor'' dedi. Jackman, daha sonraki yıllarda ''Yaşayan En Seksi Erkek'' seçilen Bradley Cooper, Robert Pattinson ve Chaning Tatum'un da bu aralarında dayanışma olan kulübe dahil olup olmadığını ise belirtmedi.

Seyahatlerinde bu unvanın kendisine sandığından çok fayda sağladığına da değinen Jackman, ''Aslında çok ekmeğini yedim bugüne kadar. Ama şimdi artık dergiyi (People dergisini kastediyor) yanımda taşımıyorum. Ama evde var'' diye espri yaptı. Jackman, bu durumun başka yönlerini de şöyle aktardı:

''Bence aslında eğlenceli, arkadaşlar da bu konuda bana çok takılıyor. Bir arkadaş e-posta atıp şöyle demişti: 'senden daha seksi kovboy çizmelerim var'. Eşim de bu konuda çok şaka yapıyor. Öğrendiğinde, 'evet seksi adam, çöpü dışarı çıkar' demişti. Esasen bana, 'vay be nasıl biriyle evlenmişim' demişti de sonradan ekledi, 'niye Brad Pitt'i seçmemişler ki'...''

- Yeni film projesi

Bu arada, Hugh Jackman'ın yoğun film takvimine bir yenisi daha eklendi. Jackman, Harlan Coben'in hikayesinden beyazperdeye uyarlanacak Altı Yıl-Six Years adlı filmde kamera karşısına geçecek.

Paramount ile anlaşma imzalayan oyuncunun yeni filminin senaristi ve yönetmeni henüz belirlenmedi.

Hikaye, hayatının aşkı Natalie'nin başka bir adamla evlenmesiyle yıkılan Jake Fisher'ın öyküsünü anlatıyor. 6 yılın ardından Natalie'nin eşi öldükten sonra tekrar onunla beraber olabilme umuduyla cenazeye gelen Jake, adamın arkasında bıraktığı gözü yaşlı eşin Natalie olmadığını görüyor ve soru işaretlerini çözmek için harekete geçiyor.

Harlan Coben'ın son 5 hikayesi, New York Times'ın best-seller listesine girmişti.

 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..