Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '16

 
Kategori
Blog
 

Ey Blogcu'lar. Bir ressam "göğüsleriyle resim yaptı" haberini, siz olsanız nasıl yazardınız?

Ey Blogcu'lar. Bir ressam "göğüsleriyle resim yaptı" haberini, siz olsanız nasıl yazardınız?
 

L. DiCaprio OSCAR'ı kazandıktan sonra, onu, tuvalette unutmuş.


 

         Rus ressam İrina’ya da neden  Oscar vermediler acaba? Hak etti valla. Baksanıza,  Oscar alan Leonardo DiCaprio’yu, göğüsleriyle, resmini çizivermiş, göğsünü kullanaraktan

        İyi de, yani şimdi, bu ressam Irina Romanovskaya, aktörü resimlerken, yani tuvale geçirirken, göğüslerini  kullanmış. Göğüsleriyle resim yapmış. Öyle diyor, okuduğumuz haberde.

        Yahu, şu haberi neden usulüne uygun olarak vermezler ki. Nerde kaldı o meşhur “5 ne kaidesi? ”Böylesi haber mi yazılırmış be yau.  Bu yarım, bu eksik, bu ne idüğü belirsiz haberi, bizim Blogdaki “Lay lay-lomcu” arkadaşlar bile yazmaz. Şimdi de sormak lazım::" Ey Blogcu'lar. Bir ressam "göğüsleriyle resim yaptı" haberini, siz olsanız nasıl yazardınız?  Ha, sahi nasıl yazardınız? Bunu en iyisi mi, Ahmet Balcı'ya da  sormalıydık. Huyudur. Çok porsiyon da muziptir. Gırgıra, gırgırla cevap verir herhal: " Haçen ki  ha burya yaptıracağum  bir betonarme, içinde olmayacak çakil taşi !" Bizim ahşap Evciye de yakışırdı hani.

İŞTE O RESSAM. GÖĞÜSLERİYLE RESİM YAPAN.  UÇLARINI  BANDIRA BANDIRA BOYALARA BATIRAN.

         Anladık. Rus ressam, DiCaprio hayranı.OSCAR kazanınca, bir kıyak yapıp, göğsüyle onun resmini yapıvermiş.. İyi de bu resmi göğsünün birisiyle mi,  zaman zaman ikisini de birlikte kullanarak mı yaptı. Öyle ya, dinlendire dinlendire. Hiç ayrıntı da mı yok bre?! Böyle habercilik mi olurmuş!

         Bir şarkı vardı “bandıra bandıra ye beni” diyordu. Demek ki, memeleri, sırayla boyaya bandıra bandıra daldırıp öyle resim yapıyor. Bir nevi  “orgazm” mı oluyor. Bunu da bloğun “BLOG gediklisinden, her şeye nane olanlarına sormak lazım“ O meme, bir daha sahibine lazım olmayacak mı? Yeni doğan buzağı bile sert hareketlerle memeyi çekiştirse süt içerken, anası rahatsız oluyor be yahu.

         Efendim, gazetecilik ölmüş. Her şey bizim zamanımızdaydı.  Atilla İlhanla beraberken,. “Bir haber, mini etek gibi olmalıdır. Her şeyi içine almalıdır” derdi. Yani, eteğin miniliğine rağmen, ne var ne yok dışarıdan bakılınca gözükmesin. Hepsi de o mini eteğin içine sığsın” diye. İşte "Haberi" böyle öğretmişti. Bir  bakıma da “ Marmaris yolcuları kalmasın” der gibi, hani.

         Haberi okuyunca, ressama acıdık. Sürte sürte ucu,  ne hale geliyordur. O meme sonra ne işe yarar ki diye.

         Evet, evet. Haberi yanlış okumadık. Siz de okumuşsunuzdur. Rus  ressam, DiCaprio’nun resmini göğsü ile yaptı, “ diye.

         Haberin önüne ardına bakıyorsunuz bu kadar.  Bir  göğüs, nasıl fırça olarak kullanılır, akıl alacak gibi değil. Bu haberi verenler, insanlarla eğleniyorlar mı? Ne demek “Göğsüyle resim yapmak?!”

         Aklımıza türlü şeyler geliyor. Göğsün ucuyla mı, yanağı ile boyaları sürdü sürüştürdü bu ressam. Hey  Blogcu arkadaşlarım,  gazeteci arkadaşlar.  Bu haberin ruhu da yok. Böyle şey olur mu? Resmi uçlarla yaptıysa onu da zikretseniz olmaz mıydı?

         Çocuk bile  aynı memeyi emerken, yorulur da diğerini emmeğe başlar. Bu ressam hatun, kafadan kontak değilse, neden göğüslerini kullanır?  Bir  samur fırça da mı alamadı? Yahut  kendi uçları samur fırçadan daha mı iyi?

         Eskiden hokkaya bana bana, kalemliğimiz tabanı geniş kalem uçları takardık metalden. Cafcaflı yazılar için kullanır, süsler yapardık.

         Yahu bu haberin detayı yok mu? Ağızdan dolma tüfek gibi. Pat diye ortalığı velveleye ver. Sonra da biz okuyuculara pösteki saydır.

        Hadi diyelim ki, hokkaya bandırdığımız kalemin uçları yaza yaza eskidi. Yenisini takarız. Bu ressam hatunun göğüslerinin ucu, değiştirilmeğe müsait mi bakalım? Hadi müsaittir diyelim, o zaman neresine ve nasıl takarız. Yahut biz mi yanılıyoruz, bazı meme uçları uç istemez mi? Tükenmez kalem mi  ki bu? Ört ki ölem ! Mübareklerin “uç” ları, füze başlığı gibi. Sürtündükçe tuvale, diriliyorlar,hızlanıyorlar her halde..

         Ha, hatırımıza gelmişken bunu Cüppeliye mi sorsak. Hani, ayağında haşeması, elinde ski’si, Malta açıklarında yakalanan röntgenci hocaya sorsak derim. Ya da Diyanetin başındakine. Hani fetva dükkanı açan, abuk sabuk şeylerle uğraşanlara, milletin kanını beynine sıçratanlara sorsak diyorum. Yahut da çok bilmiş “blog emini” üyelerimize mi sorsak.

         Kural tanımazın böylelerini, Milliyet Blog’a üye yapmalı. Editörlerimizin elinde muma çevirmeliler.  Haber’in haysiyeti korunmalı. Başka çare de yok Te işte o ka!.

        Ört ki, ölem !

İŞTE RUS RESSAMIN GÖĞÜSLERİ. HABER VERİLİRKEN BU RESİM KONMUŞ. "GÖĞÜSLERİYLE  RESİM YAPTI  " DENİYORDU. MERAK ETTİK NASIL YAPAR DİYE. ARAŞTIRDIK SİZLER İÇİN. BİR BLOGCU, ARAŞTIRMACI DA OLMALI. ( BENİ SIRASIYLE BU RESİMMALTI YAZILARIYLE TAKİP EDİN LÜTFEN )

SİZLER İÇİN ARAŞTIRDIK Kİ, KAZIN AYAĞI ÖYLE DEĞİLMİŞ, ŞÖYLEYMİŞ. RESSAM, FIRÇA İLE BOYAYI ALIYOR VE  GÖĞSÜNE SÜRÜYORMUŞ İLKTEN. BİZ BİR MİLLİYET BLOG MENSUBU OLARAK YAŞ TAHTAYA BASMAYIZ. EKSİK HABERİN PEŞİNE DÜŞERİZ. YAZIMIZI YAZAR, ÇİVİMİZİ KOR, SONRA DA BU RESİMLERLE NELER OLMUŞ BİTMİŞ AÇIKLARIZ.

KADIN, RESİMDEKİ  GİBİ GÖĞSÜNDEKİ BOYAYI, ELİNDEKİ RESİM KAĞIDINA BANDIRIYOR. RENGİ KAĞIDA GEÇİRİYOR. ANLAYACAĞINIZ. BÖYLE BÖYLE TAMAMLIYOR RESMİ. NEYMİŞ EFENDİM "GÖĞSÜYLE RESİM YAPMIŞ" OLUYOR. ÖRT Kİ, ÖLEM!

İŞTE RESİM BİTMİŞ BİLE

RESMİN BİTMİŞ HALİ. YENİ VE SON HABER. SICAĞI SICAĞINA AKTARALIM  l.: DİCAPRİO ONCA YIL BEKLEDİ  BU OSCAR 'I ALMAK İÇİN. GÖĞÜSLERDE GEZDİ ADAM. SEN TUT, ÖDÜL GECESİ GİT, GİRDİĞİN TUVALATTE UNUT GEL ÖDÜLÜNÜ. İYİ Mİ?

RESSAM ( EN SAĞDAKİ) PUTİNİN DE RESMİNİ YAPMIŞ. RUS RESSAMI ARAŞTIRDIK. VİDEOLAR, MAKALELER, TV LER DEVİRDİK DE BU HAKİKATLERE ERİŞTİK.  ARAŞTIRMASAYDIK, YİNE BİRBİRİMİZE SORACAKTIK " N' OLMUŞ" DİYE. KADIN GÖĞÜSLERİYLE RESİM YAPMIŞ. ama nasıl yapmış ? " AH NEREMİ NEREMİ, YESİNLER SENİ"  BU KADARLIKLA KALACAKTIK. BEREKET ŞU YERYÜZÜNDE MİLLİYYET BLOG VAR., SİZ VARSINIZ, BİZ VARIZ. BLOĞUN GEDİKLİLERİ VAR, BİZİ YÖNETEN SEVGİLİ BAŞAK HANIMIMIZ VAR DA, BLOG OLARAK DURUMA BİR ÜYE OLARAK EL KOYUP, HAKİKATLERİ ORTAYA ÇIKARIYORUZ..YERÜZÜNDE  "ARAŞTIRMACI BLOGCU " DA VAR DEMEK İÇİN.( NASIL DEDİM AMA?)

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..