Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '09

 
Kategori
Haber
 

Eyvallah şeyhim

Eyvallah şeyhim
 

ŞEYHLERE DEĞİL ATALARINIZIN ÖNÜNDE EĞİLİN.


Yazıyı okurken üzüleyim mi, güleyim mi şaşırdım. Belki gülüyoruz ağlanacak halimize kimbilir?
Bursa ve Balıkesir de yapılan baskınlarda, sözde dergahta sazlı sözlü toplantılar, porno cd ler ele geçirilmiş. Önce emniyet teşkilatını kutlayalım. Benim bildiğim ilahiler, tasavvuf müziği eşliğinde yapılır ama bu şeyh denen şaklaban, ince sazlarla daha bir çoşkulu hale getirmiş valla.

Hey benim güzel insanlarım, ne medet umarsınız bunlardan? Ne ararsınız böyle yerlerde bilmem ki aklım almıyor bunu bir türlü!!
Bu sözde şeyhleri dinleyeceğinize, camilerde evinizde yapın ibadetinizi. Bilginizmi eksik, alın diyanetin yayınlarını okuyun, bilinçlenin birde üstüne para veriyorlarmış, günah ya böyle yerlere maddi yardım mı yapılır, git bir fakire yap o yardımı daha sevap.

Aslında, şeyhin seside fena değilmiş hani. Bir zamanlar da, kadınların göbeğine yazı yazmaya çalışan şıhlar hocalar vardı, tv lerde çıkmışlardı. Gerçi bizim insanımız, nedense böyle olaylara eğilimli nedense?

Bunu eğitime bağlamıyorum artık, çünkü olaylar çok farklılaşmaya başladı.
Bu, buzdağının görünen kısmı, bir de bunun daha vahim olan diğer tarafı var. Dış destek alan ve okumuş insanların başı çektiği, dini inançlarla baya yol katetmiş ve maddi finanslar sağlayan tarafı. Bursa ve Balıkesir'dekiler, bunların yanında sıfır kalır bence. Onların hedefleri çok daha büyük ve tehlikeli. Nasıl bir dolduruş yapılıyorsa beyinlere, siz ne deseniz kabul etmezler.

Bence bunlar pkk kadar tehlike arz ediyorlar, ikiside ortak bir paydada buluşuyorlar. İkiside bu milleti bölmeyi istiyorlar, biri kürdistan hayali peşinde, diğeri de İran modeli peşinde, şeriat istiyor. İrticai hareketler de hafife alınacak kadar gözardı edilemez olgular. Herkes bunların bilincindedir eminim ama önünede neden geçilemiyor oda ayrı bir konu, konuyuda fazla dağıtmıyım diyorum.

İstiklal savaşını şöyle bir gözden geçirince, atalarımız yani dedelerimiz, bu topraklar için kanlarını, canlarını feda etmişler, peki soruyorum bu dergahlara gidenlere, soruyorum şeriat diye yanan kavrulanlara, soruyorum kürdistan hayaliyle cana kıyanlara, onların içinde sizin de dedeleriniz vardı, bunu unuttuysanız size çok iyi bir yer söyleyebilirim. Çanakkale Şehitler abidesine bir gidip bakın. Erzurumlu Ahmet Çavuş, Bitlisli Mehmet Onbaşı, Rizeli er Ramazan, Batmanlı Halil v.s... Bunlar sizin de dedeleriniz, size bu vatanı bu durumlara düşürmeniz için mi orda yatıyorlar?
Eminimki ruhları sızlıyordur.
Herkes bir tek şeyi asla unutmamalı, hemde hiçbir zaman unutmamalı. Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ, LAİK VE HUKUK DEVLETİDİR YASA VE KANUNLARLA YÖNETİLİR VE BUNU HİÇ BİR ŞEYHİN, ŞIHIN DEĞİŞTİRMEYE NEFESİ YETMEZ, ÇÜNKÜ BİZ ATATÜRKÜN ÇOÇUKLARIYIZ VE BİZİM YETİŞTİRDİĞİMİZ NESİL BİZDEN DE KUVETTLİ GELİYOR. BU VATAN NE BÖLÜNÜR NE DE BÖLDÜRTÜLÜR BU BÖYLE BİLİNE... BIRAKIN ŞEYHLERİN PEŞİNDEN KOŞMAYI...
Saygılar bizden olsun herkese.

 
Toplam blog
: 25
: 456
Kayıt tarihi
: 25.01.09
 
 

U.Ü.İ.İBF. Donuk bir kayıt ve bu yılda A.Ü. İktisadi ve idari programlar _Sağlık Kurumları İşletm..