Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

19 Ağustos '07

 
Kategori
Astroloji
 

Fal falı

Fal falı
 

Organ falı

Abe organcık falıda mı varmış dedik, kismeler inanmadı.. Bende şimcik derim ki bu falcaza da inansın insancıklar. Kime ne zararı dokunur ki derim?

İşte bu yüzdencik, organcık falının kimseye kötülüğü dokunmasın isterim.. Cancazıma süleyim.. Alırsın bütün organcıkları.. İki gün bi gece, dezenfektana yatırdım onları.. Çünkülüm, hiç bir insan kardaşçığımı bu zamana kadar üzmene düşüncesizlik etmedim..
Hanı adına Hijyen derler. Hah undan işte.. Sırf bu falcaz aklansın diyerekten kaç ke-rem pakladım onu.. Hatta kerem kerem bütün keremciklerimin ellerini dillerini gözcazlarını yerim ben onların.. Benden başka var mı ki bi çingene, kerem seven? Yok ki bi kerem...

Hadi ne durursunuz ''TIK TIK TIK'' yo yo yo beya yo yo yo çin çin çin çin çin çin çin çinemine hanım seni seviyoooommm bi kerem canııımmmm

BİR GAZETENİN FİDANLARI!
YAZAN: ALEV MEİSEL!
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=35089 Anlatılmak isteneni ne de güzel anlatmış Sayın ''Milliyet Blog'' Yazarımız Hanımefendi ve ne güzel ki en önce düşünmek gerektiğini vurgulamış bizlere yazısında.. Kalemini saygıyla takip ettiğim Dost Hanımefendinin olduğu yerlere, Tanrı'nın selamını yolluyorum... Çingene.

Gıdıklama beni / Sinirliyken gülemiyoruım :(
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=61792 Bu linki arzu eden tıklar, arzu etmeyen zatı tıklamaz!!! Demedi demeyin beya.. Tübe billah ettirmeyin kalp gözünüzü seveyim..

Hadiyin süleyin şimcik sıra kimdedir ''Organ falı'' bakayım.. İsteyene kalay, istemeyene kurşun atayım.. Herkeşçikler sınırlar dahilinde özgürdür..

Açın da bakayım falcazınıza ne çok bilirsiniz ne çok konuşursunuz siz, bilip bilmeden beya... Seviyoz, seviyom, sevi yoooo ru zzz fal baktırmana napçaz şimcik? Bu insancıkları ateşe mi atalım?

Abe bende derim ki zatı, hiç utanma kalmamış bu yeryüzüsünde... Aman bre kardaşçıklarım bende duydum duymasına amacazıma halam daha inanamam ben bu fal çeşidine...

Üleyim mi şimcik? Yok yok ben intiharcık edip de öyle laf olsun diyene, kendiciğimi üldüremem.. Çok günası varmış... Siz gelin bana duğru anacıklarım.. Hepiciniz çeşitim çeşitim üldürünüz lütfencik bencazı..

Zaten hayat beni üldürmek için çok çaba sarfeder.. Sizde hayata yardımcı olursunuz ne şugar olur.. Karşılında hayatta size teşekkür eder.. Ben anlamam üle, hırla gırla parala, uzatın kalpçiklerinizi öpsün melayikeler.. Ayıp beya, günah beya ama beya..

Düşman nerdedir en azından onu süleyin???

Acaba derim, sizce bu fal tutar mı ki ne?
Bende demiştim ki dememişmiydim ki ne, tutmaz kine bu fal.. Defoludur diye?

Ama ki şunu çok kuvvetlicene hissederim ki bu falı benden öğrenmek için, çok gizli sapık falcılar türeyecek etrafçığımda ama ben onlara hiç bişicikler sülemem.. Üstüne üstlüküm, onların gelmişine geçmişine kurşun dökmezsem bana da çingen Sabiş demesinler..

Sülenmeye başladınız ta buradan duyarım sesçazınızı.
Heyyy size derim beya duyun duymasına ama derim, sadece ''kültürünüz artsın'' diye sülerim sizcazlarıma.. Niçin anlamazsınız?
Dünya yeryüzüsün de ki cümle falcazlar bitmiş, şimdi sıra gelmiş organcık falına?

Abe ya dememişmiydim size, her türlü falcazınıza sadece ben bakarım diyene?

Bilmem mi beya, herkesçikler bakmak ister şimdi bu fala?

Sizcazlarımda farkındasınız bende farkındayım.. Bir tek rahmetli ''Cem Karaca'nın'' şarkıcığı Gülhane Parkındadır..

Aha da şuraya yazıttırıyorum.. Herkeşçikler astrolokçu kesilcek başçazımıza.. (tıpkı benim gibi!) Ben bu dünya yeryüzünün, en yalancı, en düzenbaz, en uydurukçu, en en günahkar astrologçusuyummm Allah beni affetsin beya..
Laflarımı geri alırım çünkülüm, her falcık benden sorumlu devlet bakanıdır..

İşin uzmancığı herkesin ''AKILCIĞI YÜRECİĞİ VE BEYİNCİĞİ'' yani aslında ''KENDİCİĞİDİR!!!''

Artıkın sıra gelsin şimcik cinsel organcık falına.. Kaldırın beşlileri de göreyim bakayım (beşliler parmaklar olur) önce kim baktırmak ister falına?

''Bu fal işi ne parayla, ne duayla, sırayla'' Bilesiniz..

Açın beyav
Açın bakayım falcazınıza
Abe neler de sülermiş sizin organcıklar diğer organcık kardaşçıklarına

Organ Falı:

Billayı da çok ciddiyim, ne şımarırım ne dalgacık geçerim sizinle.. Geçmiş zamanda da şimdiki zamanda da bu fala bakarlarmış.. Taa Hindistan´ın bi kısım yerlerinde, Güneydoğu Asya´da ve hatta taa Japonya´da bilem halam daha bakarlarmış kız anacıklarım bu organ falına. En özellikle de bu fala tövbeler etmiş rahip kısmısıları bakarlarmış.. Mankenim güzellerim yakışıklım beylerim duyunda sakın inanmayın..

Nasıl mı bakarlarmış?

Kadınların kadınlık organlıklarına erkeklerin de erkeklik organlarına ve de her bir insanın töğbe töğbe çok afedersiniz canlarım benim, günaha da girerim boşu boşuna, büyük aptesçiklerini yaptıkları yere, sonacıma da yorum yaparlarmış..

Sözüm oncazlara elbette ben inanmadım bu tövbe sifta etmiş rahiplere..

Duyduğuma göreyse ve şimdilerdeyse, rahipliğe töğbe billah etmiş, Budist derler adlarına onlar bakarlarmış bu can çeken fala..

Hani arada bir Uğur Dündar belden aşaya okuyan nefesçi kuvvetli üfürükçüleri çıkarıyor du ya tv. na bunlar da o nesilin neslinden midir ancak baklalarım bilir ve sonra fısıldar kulacığıma..

O kadar da araştırdım yıldız haritamı karıştırdım yorumlara dair bir kehanetçiğe rastlamadım anacıklarım, kendimde ona hayret ederim..

Kara nenem derdi ki be kızanım, demek ki korkunç bir meslek gizemciği var ki tarihi bakla astrolojisinde bilem organ falına ait yorumlara hiç mi hiç, rastlanmamış.. Sizde bunu böyle bilesiniz diye tembih ederdi bize..

Yine de ufacık bir kuşkum var.. Altıncı hislerim der ki, bence organ falına ait bütün kehanetler şimdiki zamanın jinokologlarını ve bevliyecilerini işaret eder… Hani derim benden yumurtlaması beyavv :)

İşte böyle mankenim güzellerim, dünya iyisi yakışıklılarım....

Abe ya bugün içimden geldi dünyada her ne kadar duyulmamış fal çeşitlemesi varsa hepicini anlatçam size, hem de hiiiççç tercüme etmeden ki rahatçık okuyasınız aynen aktarırım.. (Orjinal Haber Kaynağı: Hürriyet)

Bunlar da hiç duyulmamış fal çeşitleri.

Pasta Falı:

Çin yemeklerinde rastlandığı gibidir, küçük kağıt parçalarının içine kehanetler yazılır, bir kekin veya pastanın içine konur, kimin payında çıkarsa onun falı olduğuna inanılır. Benzeri bir şekilde ise, pastanın içine madeni bir para veya bir yüzük konur, kime çıktıysa saptanan bir ödül ona verilir. İkinci metot da dişlere dikkat edilmeli, bir dişinizden olabilirsiniz.

Maden Falı:

Bu yöntemi eski Dodona Kahinleri kullanırdı. Bir kasenin içine çeşitli bakır ve pirinç parçaları konur ve karıştırılır sonra renklerin tonuna ve parçaların dağılımına göre kehanet yapılırdı.

Soğan Falı:

Bu fal sabır ister, zira uzun bir bekleme dönemi var. Kişilerin isimleri veya simgeleri çeşitli soğanların üzerine yazılır, soğanlar törenle dikilirler ve bu arada her birinin kime ait olduğu belirlenir. Zamanla soğanlar filiz verirler, ilk filiz veren soğan kime aitse onun beklentileri gerçekleşecektir.

Eromansi:

Doğu kökenli bu fal türünde, kahin başına bir eşarp örter ve su dolu bir kabın veya vazonun yüzeyine doğru mırıldanmaya başlar, suyun yüzeyinde oluşacak olan dalgaları yorumlar.


Kurşun Dökme:

Toplumumuzda nazara karşı kullanılan kurşun dökme olayının aynısı burada da yapılır, kızgın olarak soğuk suya atılan kurşun parçacıklarının aldığı şekiller yorumlanır. Kızgın madenin suya temas ettiğinde duyulan ses de, kehanet için önemlidir.

Tırnak Falı:

Parlak güneşin altında kişinin tırnağına bakılır ve orada imajinatif görüntüler görülerek, kişinin geleceği yorumlanır.

Gül Falı:

Gül yaprakları alınır ve avuç içine konarak eller hızla çarpılır, yaprakların ezilmesi sonucunda ortaya çıkan şekillerden yorum yapılır. Bu eğlenceli yöntem, Eski Yunan´da çok revaçtaydı.

Kemik Falı:

Özellikle koyun kemiği olmak üzere bir hayvanın omuz kemiği çıkarılır ve üzerindeki şekiller yorumlanır. Eski Orta Asya Türkleri´n de Şamanların yani kutsal kişilerin uyguladığı geçerli bir yöntemdi.

Defne Yaprağı Falı:

Bu da Eski Yunan´dan kalma bir yöntem, önce çeşitli sorular sorulur, cevaplar evet veya hayır diye kabul edilir. Bunun için ateşe defne yaprakları atılır, her atılan yaprağın ateşte çıkardığı çıtırtı dinlenir, yüksek sesle çıtlarsa iyidir veya evettir, zayıfsa kötü ve hayırdır. Defne falının Tanrı Apollo´dan geldiğine inanılırdı, günümüzde özellikle batıda kullanılıyor ve Paganlarca Apollon yaşatılıyor.

Ayakkabı Falı:

Bu da nesi demeyin, gerçekten yapılmış. Ayakkabı falı için önce eski ayakkabılarınız gerekiyor, eskimiş derinin yüzeyinde oluşan kırışık ve çizgilerden geleceğe yönelik anlamlar çıkarılıyor. Eski ayakkabılarınızı hemen atmayın, olur ya belki bir ayakkabı falcısı ortaya çıkıverir, duyulmaya görsün. Biliyorsunuz, geçenle emekli bir subay ortaya çıkıp, renklerin anlamlarının olduğunu keşfettiğini yumurtlayıverdi, yıllardır bu işin yapıldığından ya bilmiyordu, ya da yutturacağını sanıyordu.

Göbek Falı:

Bilindiği gibi, bizde üfürükçüler göbeğe yazı yazarlar, Hindularda da göbeğin şekline bakılarak gelecek hakkında tahminde bulunulur. Burada fırlak göbeği olanlar şanslı, oysa kadınlar göbeklerinin çıkık olmamasına özen gösteriyorlar.

Göğüs Falı:

Göbek falı gibi, göğüs uçlarının şekline ve çevrelerindeki halkalara bakılarak kehanette bulunulur. Eğer göğüs ucu içerdeyse, uyarılarak dışarıya çıkması sağlanırmış, erkekler falcıysa hayırlı işler çünkü bu iyi niyetli (!) uyarıdan sonrası bilmem ne olur? (Orjinal Haber Kaynağı: Hürriyet)

Abe evlatçıklarım, gördüğünüz gibi ve aynencik okuduğunuz gibi, organ falınla başladık ve önemli organlarımızdan olan göğüs falıyla bitiririm bugünkü fal muhabbetçiğini. Artıkın zor bakarım falınıza çünkü ne kahve ne çay ne de öldüren cazibe, hiç bişicik ikram etmediniz, ne bana ne de büyülü baklacıklarıma :(

ARTIKIN SİZDE BİLİRSİNİZ Kİ BU FALCIKLAR GÖNÜL PAYLAŞIMIMDIR !!!

<ımg height="305" src="http://www.bababeniokulagonder.org/images/yenilogo.gif" width="185" border="0">
http://www.bababeniokulagonder.org/index2.html

''Şimcik gelelim Allah rızası için, olan konulara''

''Göz görür, gönül dile gelir, göz görmezse, gönüle her şey yalan gelir.'' (SR)

Sayın Başkancazım,

Rant nedir?
Hırs nedir?
Rant hırsı nedir ve kör eder mi?
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=52652

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanlığından 30 Mayıs 2007 tarihli bir tebligatla 33 yıldır Altı Nokta Körler Vakfı ve Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'nun işbirliğiyle çalışmalarını sürdüren Emirgan Altı Nokta Körler Rehabilitasyon Merkezi'nin, 7 gün içinde boşaltılması gerektiğini bildirmişler..

Yukarıda adı geçen merkezdeki gönüllüler, şimdilik yapabileceğimiz tek şey, ''imza kampanyası'' diyorlar... (Vicdanınızın bilgisine!)
http://www.okulumadokunma.org/index.asp

Altı Nokta Körler Vakfı
0-212-277-62 28

Altı Nokta Körler Derneği İst. Şb.
0-212-291 91 71
***************************************************************************************BU RAMAZAN BAYRAMINDA DA 3000 ENGELLİYE HAYAT OLMAK İSTİYORUZ!
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=57945

Bedensel engellilerle el ele, gönül gönüle olmaya var mısınız? Tekerlekli sandalye kampanyasına katkıda bulunarak gelin onlara umut olalım!

Bu kampanya İstanbul Valiliği'nin 19 Ocak 2007 Tarih ve izniyle sürdürülmektedir..

''Hayaller gerçekleşmesi içindir!''

Sanatçı Melekler İş Başında!
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=43897

Hayatı paylaşmak için engel yok! O artık yürüyor :)
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=41482

''Yaşasın 23 Nisan Engelli Çocuklar Bayramı''
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=34247

BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ
Dragos, Yalı Mah. Menekşe Sk. No:6 Cevizli, Kartal. 34865
İstanbulTelefon : 0 (216) 370 81 66 (pbx) Fax 0 (216) 459 87 28
http://www.bedd.org.tr/ e – mail : bedd@bedd.org.tr

***************************************************************************
DENİŞİK FAL ÜRÜNLERİMİZDE AŞADAKİ LİNKLERDE MEVCUTTUR HABERİNİZ OLSUN!

Süle burcunu kişilik analizini yapayım
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=60491

Burcunuz neler, neler süledi sizin için bu hafta bilir misiniz?
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=54733

Burçlar ve siz! Ne kadar fenasınız?
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=52775

Süle burcunu bakayım paragöz müsün?
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=55078

Abe güzelim abe yakışıklım bakla falı bakarım
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=53969

Söyle burcunu bana, tutuşturayım sevdiğini sana:
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=53467

Her burç, her ateşi, her sıcaklığı kaldıramaz. Önce kendi sıcaklığınızı ölçün, biçin, sonra da karşı tarafı öyle tutuşturun, yoksa kavrulur gidersiniz Mecnun misali Leyla sıcaklarında.

1 - Gönül notçazım: Milliyet Blog Galaksisinden başka hiç bir yerde şubem yoktur. Var derlerse de asla inanmayınız çünkü onlar kılçıktan samandandır.

2 - Gönül notçazım: Her bir yorum ve artı bir mesaja ve ayriyaten de 10. tıklama için, bir seans bakla falı bakarım (Abe sırf, Milliyet Blog Mahalemdeki komşucuklarıma özel) aberiniz olsun cancazlarım.

Milliyet Blog Malesinin Astrolokçusu kahini ve en müneccimi Çingen Sabiş ve büyülü baklacıkları..
Ha unutmadan!
Sadık kalpli özel fal meraklısı dost müritçiklerime selam ederim..

Yine buluşalım anacım, insan yavrusu kızanlarım benim candan öpülesilerim :)

Orjinal Fallar Milliyet Galaksi Madeinlidir: http://www.milliyet.com.tr/2007/08/06/astro/index.html Yüksek Astrolog Hakan Kırkbirkere Maşallah Beyefendi imzacını taşır.

Fotoğraf mı? Yandaki ciğerciden.
Ama ki gerçek fotoğraflar: Milliyet Resim Galerisinden canının istediği vakit değişme özelliğine sahiptir derim haladam anlamazsınız bida derim bak, sülemedi demeyin, sonra da bana küslük etmeyin...
http://galeri.milliyet.com.tr/ Abe dememiş miydim size beya zora gibi zorla günamı alırsınız :(

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..