Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Fatih Portakal'dan Survivor'a reyting tokadı!

Fatih Portakal'dan Survivor'a reyting tokadı!
 

Ülkemizdeki vatandaşlarımızın televizyona ne kadar hasta olduklarını biliyoruz. Bunu öyle uzun uzun anlatmanın bir anlamı yok. Bu durumun en güzel örneği olarak ; televizyon yapımlarını izleme yüzünden cinayetlerin, boşanmaların yaşanmasını gösterebiliriz. Bu kadar ileri gitme etkisine sahip olan televizyonun son dönemlerde uyuşturuculuk görevini üstleneni ise tahmin edebileceğiniz gibi Survivor isimli program.

Spor spikerliğinden kanal patronluğuna uzanan engebeli yolun sonunda geldiği nokta ile parmak ısırtan Acun Ilıcalı'nın Türk halkına hediye ettiği bu gereksiz format yıllardır etkisini arttırarak sürdürüyor. Hatta bunu bilen TV8 ve Acun Ilıcalı haftalar ilerledikçe programın yayın gününü 7 güne çıkarmaya da çalışıyor. Şimdiden 5 gün oldu bile.  Bu gün karmaşası içerisinde belirlenen son gün cuma olmuş ve artık cuma günleri de Survivor'u görür olmuştuk.

Survivor'un olduğu günler rakiplerinin işinin zor olduğu ve onların izleyicilerinden çalma olasılığının çok yüksek olduğu söyleniyordu. Ki bu durumun yaşandığını kendi gözlerimizle görmekteyiz.

Ancak dün akşam yayınlanan yapımların aldığı reytinglerin sonuçlarını sabah saatlerinde gördüğümüzde ilginç bir durumla karşılaştık. Reytinglere ambargo koyan Survivor'u TOTAL grubunda 1 yapım geride bırakmış. Peki kim?

Fatih Portakal'ın sunduğu FOX Ana Haber!

Evet FOX'ta yayınlanan ve Fatih Portakal'ın sunduğu haber bülteni TOTAL grubunda 6.61 reyting alarak Survivor'u geride bıraktı. 2.olan Survivor 6.31 reyting almış.

AB ve ABC gruplarına baktığımızda ise bu ikili arasında kıyasıya bir rekabetin olduğunu görüyoruz. Bu 2 grupta da Survivor önde. Mesela AB grubunda 6.17 reyting alan Survivor, 5.62 reyting alan Fatih Portakal görüyoruz. ABC grubunda ise  ; 6.64 reyting alan Survivor ile 6.14 reyting alan Fatih Portakal'ı görüyoruz.

Yani birçoğumuzun bayıla bayıla izlediği Survivor'a tek başına kafa tutan bir Fatih Portakal'dan bahsediyoruz.

Helal olsun Fatih Portakal'a vallahi!

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..