Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Tatlı İntikam'dan müthiş başlangıç!

Tatlı İntikam'dan müthiş başlangıç!
 

Televizyonda sezonun sonlarına doğru emin adımlarla ilerlediğimiz günlerde yepyeni yapımların varlıklarına şahit oluyoruz. Birçok kanal özellikle dizi konusunda yeni hikayelerini ve isimlerini ekrana sürmeyi çok kısa süre içerisinde başarmanın peşinde koşuyor. Bu kimi zaman başarısız oluyor, kimi zaman ise beklenenden çok daha iyi sonuçlarla karşılaştırıyor.

Bahsettiğimiz bu yapımlardan bir tanesi dün gece Kanal D ekranlarında başladı.

Başrollerinde Furkan Andıç, Leyla Lydia Tuğrultu, Can Nergis ve Zeyno Gönenç gibi isimlerin olduğu Tatlı İntikam haftalar süren tanıtımları sonunda dün gece yayına girdi. Dizinin genel hikayesi şu şekilde özetleniyor :

''Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin,  nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar.  Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.''

Yani daha önce rastladığımız intikam içerikli bir hikayeye sahip ama o kadar basit olacağını düşünmek elbette hata olur. İlk bölüme bakıldığında Furkan Andıç ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun uzun süredir birlikte oynuyormuşçasına etki bıraktıkları söylenebiilr.  Bu durumu sabah saatlerinde gelen reyting sonuçlarının çarpıcılığından da anlayabiliyoruz.

Yapım gerçekten çok iyi bir başlangıç yapmış.

Tatlı İntikam her 3 grupta da Survivor'un arkasından 2.olarak yayın hayatına başlamış. TOTAL'de 515 reyting, AB'de 5.58 reyting, ABC'de 5.49 reyting alan yapımın beklenenden çok çok daha iyi başladığını görüyoruz.

Güneşin Kızları'nı bitirip yerine Tatlı İntikam'ı getirdiği için eleştirilen Kanal D için işler olumluya dönecek gibi sanki.

Tatlı İntikam ekibini tebrik ediyorum.

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..