Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '13

 
Kategori
Teknoloji
 

Favori iPhone oyunlarımdan biri: Sabri Reis …

Favori iPhone oyunlarımdan biri: Sabri Reis …
 

Belki eskidi gitti oyunun kendisi… Belki fazlasıyla geciktim… Ama hala oynamaktan çok zevk aldığım bir oyunu her şeye rağmen yazacağım… Çünkü küçüklükten beri bayıldığım oyunlardandır top sektirmece. Ülke olarak da takipteyizdir bizden sekecek her topu ve hayat memat meselesi ya da onur gurur meselesi yapacak kadar tutkuluyuzdur topa ve futbola.

Ayrıca kaybedenlerin ve iddiasına leke sürenlerin gözünün yaşına da bakmayız, haberiniz olsun. İşte, hamurumdaki bu mayadan ilham alan üstün ve eşsiz Türk yaratıcılığı, yine enginlere sığmaz hayal gücünden aldığı derin bir yakıştırmayla sevgili Galatasaraylı Sabri ‘ yi, bir iPhone oyununda baştan yaratarak yapmış sektirme ustası Sabri Reis …

Daha önce de ‘ Aban Sabri ‘ gibi benzerlerini gördüğüm ütopik ve naif Sabri çeşitlemesine, keyif dolu ve sıkılmadan vakit geçirilebilecek nostaljik bir katkı olmuş. İyi, güzel, hoş da, acaba bu genç yaşında Türk futboluna taptaze yıllarını vermiş Sabri, ne düşünüyor kontrol dışı ya da fantastik diye nitelendirebileceğimiz hareketlerinden ilham alınarak yaratılan isim babası olduğu oyunları hakkında.

Herhalde çok keyifli olmasa gerek ya da tutku dolu bir halde yanar döner bir çırpınışla oynamıyordur kendini tiiye alan ya da karikatürize eden oyunlarını. Neyse ben yine kimseyi takmayıp eğlenceme bakacağım ve duygusal davranmamaya çalışacağım.

Benim sevgili yaratıcı vatandaşım kreatif yönünü ortaya koyup ‘ Made in Turkey ‘ tarzı bir çerezlik çıkarmışsa, benim de yapacağım şey, son teknoloji ürünü kazık mı kazık İPhone’ u alıp, canımın içi komşu çocuğu Sabri ile, geçmişin hülyalı hayalleri arasına gidip gelip top sektirmek olmalı, öyle değil mi?.

Not : Bu arada son günlerde Sabri, kendinden beklenmeyecek derecede derli toplu bir oyun oynayarak fanlarını oldukça şaşırtıyor… İnşallah Real Madrid maçında da aynı çizgisini sürdürür de mahçup eder ona gülüp eğlenenleri.. Amaaan şu Real’ i ezelim de tükürdüğümüzü de yalarız, orasını söyleyeyim…

http://www.hayatveinsan.com/sabri-reis/

 
Toplam blog
: 700
: 694
Kayıt tarihi
: 24.03.11
 
 

Üniversite mezunu, eğitim alanında çalışıyor, yazı çalışmaları yapıyor, hayata ve insana dair cid..