Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '08

 
Kategori
Futbol
 

Fener Rize'yi yendi. Gözler SEvilla'ya çevrildi.

Fener Rize'yi yendi. Gözler SEvilla'ya çevrildi.
 

Rize maçı fener için hem kolay geçti hem de zor geçti.

Fenerbahçe ilk dakikada yediği golle’’ puan mı kaybediyoruz?’’ diye aklımdan geçmedi değil’’. Ama sonra allahtan alex gibi, selçuk gibi her an oyunun şeklini değiştirebilecek oyuncuları olduğumuz için o endişem bir anda gitti. .Altanın yediği golde volkanın hatası olduğu kanısındayım. Volkan her rize maçında hatalı gol yiyiyor. Ya penaltı yaptırıyor ya kaleden çıkıyor. Karadenizin havasından kötü etkileniyor herhalde. Edu- luganoya herkes kızıyor;ama Avrupa'da öyle şeyler oluyor ki bizim futbolcularımız onların yanında hiç kalıyor. Manc. united- m.city maçında Ferdinand'ın yediği gollerin haddi hesabı YOKTU. Daha sonra zamanı gelince Cannavaro'da , Maldini de hata yapıyor. Çok üstüne gitmemek gerek edu ve lugano’nun. Gökhan da ben formsuzluk gözlemliyorum. Devid çok top kaybetti. Selçuk arada kayboldu. Marco çok iyidi. Nedeni ise çok top kazandı.

Forvette ise kezman benim gözlerimi yeşertiyor.( performansı harika ) Kezman diğer maçlara göre çok iyi. Koşuyor, yardımlaşmalar mükemmel, kendini vererek oynuyor. Alex-semih çok can yaktı. Alex- Kezman da çok can yakacağına benziyor.

Fener bu kötü havada ve koşullarda oyununu sürdürdü ve kazandı. Rize de aldığı bu mağlubiyet ile çok kötü günler geçireceğinin sinyallaerini verdi.

Belki Fenerbahçe çok top kayıpları yapıp, dağınık oynasa da hafta içinde oynayacağı sevilla maçına kötü bakılabilir . Ben buna katılmıyorum;çünkü fener avrupada farklı oynuyor. İnter geldi buraya ve 10 eksikle geldi diyorlar.Hayır 10 eksik değil. 3 oyuncusu yoktu. Diğer 7 futbolcuları da paf takımının oyuncularıydı. Yani kimsenin eksikle geldiği YOK.

O maçı fener 1-0 kazandı ve daha da farklı olabilirdi. O maçtan sonra interin hocası manchinin ‘’ Fener Avrupa'da farklı oynuyor , biz de bunu biliyorduk. Bu sonuç çok normal dedi..’’ Burada Fenerin büyük maçlarda çok iyi oynadığını vurgulamak istiyor.Türkiyede derbileri son 3 senedir bayrama çevirdi.

Fenere güveniyor. Bu onurlu ve uygar gidişinin devamını diler, sevilla maçında başarılar dilerim.

Hakem de gayet güzel maç yönetti.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..