Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '11

 
Kategori
Spor
 

Fenerbahçe Lidere Diz Çöktürdü!!

Fenerbahçe Lidere Diz Çöktürdü!!
 

Diz Çökmedik. Sadece yenildik.


Kırşkırtıcılığı yanında ötekileştiriciliği, yağcılığı, bilinçsizliği, aklınıza bir basın kuruluşu hakkında söylenemeyecek ne kadar söz varsa sadece bu başlığa bakıp söyleyebileceğiniz bir söylem. 

Ve siz benim bir kaç gün önce Siz Trabzon'u ne sanıyorsunuz yazıma verilen bir cevap niteliğinde. Onun için böyle birr başlık atılıyor olmasını bu kadar öfkeme rağmen yinede hoş görüyorum. Herkes kendine yakışanı yapar. 

Biz Trabzonspor taraftarı olarak Fenerbahçeyi kutluyoruz. Güzel maç oldu olmadı yorumlarıne girip asıl söylemek istediğim şeyi sakız konusu, polemik konusu yaptırmayacağım. 

Bzi Allah'tan başka kimsenin karşısında diz çökmeyiz. Bizim kültürümüzde diz çökme diye bir şey yok. Biz Türkiyeyiz.Türk'üz. 

Yeniliriz ve çıkıpta hakemleri suçlamayız. hakemlerle uğraşmayız. Bulunduğumuz , yaşadığımız coğrafyayı daha yaşanabilir hale getirmek için uğraşırız. 

Diz çökmedik. Sadece yenildik. Daha da yenileceğiz. Bu lig bizim ligimiz. Kazanırız kaybederiz. Kazancımızda ölüm olmaz kaybedişimiz de. Bunun için kendimize düşmanlıklar yaratmayız. 

Bir futbol müsabakasıdır deriz. Maç süresince birbirimizi iğneleriz, birbirimize kızarız, bağırırız, çağırırız. Maç biter aynı otomobiller ile evlerimize döneriz. Ertesi gün bıraktığımız yerden yeniden başlarız. Dostça, kardeşçe. 

Siz ve sizin gibi değer yoksunları aramıza her nifak sokuşunuzda styadlarımızda kan oldu, dövüş oldu, kirlendik sizin yüzünüzde.Gençlerimiz birbirlerine döner bıcakları ile saldırır oldular. Ve sizler hala bu tür bir tarafı tamamen kışkırtıcı diğer tarafı tamamen gaza getirici başlık atmaya devam ediyorsunuz. 

Sizi protesto ediyorum. Trabzon spor taraftarlarınıda siz özür dileyinceye kadar bu konuda organize etmeye bu konuda taraftar ve destekçi bulmaya çalışacağım. 

Özür dileyene kadar!!! 

 
Toplam blog
: 25
: 498
Kayıt tarihi
: 10.01.09
 
 

Tarih Öğretmeniyim. Trabzon/Of doğumluyum. Yazmayı seviyorum. Yazanları, yazarak paylaşanları daha ..