Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '06

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe’nin UEFA gecesi...

Fenerbahçe’nin  UEFA gecesi...
 

Dün akşamın son maçında Fenerbahçe Randers karşısında istenilen skoru elde edemedi. Ve basın rövanş maçını oynamadan, felaket tellalığına başladı, öyle yağma yok, Fenerbahçe rövanşta turu geçecek skoru muhakkak elde edecek, kimsenin şüphesi olmasın.

Maçın başında defansın yaptığı bir kademe hatası Djiby' nin golü atmasına sebep oldu, böyle maçlarda kendi evinde maç başında yenilen goller takımın motivasyonunu ve taktiğini etkilemektedir. Top oynamada rakibine göre ezici bir üstünlük kurmasına karşın gol atamaması ve yakaladığı pozisyonları değerlendirememesi rövanş için istenilen skoru elde edemedi. Rakip ceza sahası içinde yakaladığı karambollerden de netice alamadı. Bu sebeple rövanş ta muhakkak gol atması gerekiyor. Zico’ nun hucum futbolu Fenerbahçe’ ye Danimarka’ da gol yemeden gol getirirse Fenerbahçe işi orda bitirir, gerçekten orda ilginç bir maç olacak, Randers evinde 3 galibiye 1 beaberlik almış ve iyi top oynayan bir ekip görüntüsü vermesi Fenerbahçe açısından bir handikap olabilir, orda daha dikkatli olması gerekir. Maçta Fenerbahçe üstün bir oyun sergilerken, yeni transferlerden Kezman ilk golünü attı, uyum sorunlarını aştıklarında ileride Deivid ile daha iyi işler yapacağının sinyallerini verdiler. Defansta ise Edu yaptığı kademe hatası ile golü yemelerinde topa çıkmayan Rüştü ile baş rolü oynadılar, ama maçın başındaki Randers atağında Rüştü’nün mükemmel refleksi görülmeye değerdi. Genç Kerem çalışkandı, göz doldurdu, yaptığı yerden orta rakibe çarpıp gol olması güzeldi. Kezman da araya atılan topla kaleciyle karşı karşıya güzel bir gol vuruşu ile attığı gol yanında, ona yapılan penaltıyı es geçen hakem Franz Xaver Wack Fenerbahçe’ nin bir golünü göz göre göre gasp etmiş oldu. Bu maçta maça ağırlığını koyamayan Alex’in rövanş maçında maça ağırlığını koymasını bekliyoruz.

Akşam oynanan maçlardan sonra onbeş gün sonraki rövanşta Fenerbahçe’nin ve diğer takımlarımızın (Beşiktaş, Trabzonspor, Kayserispor) tur atlayacak skoru elde etmelerini canı gönülden diliyoruz.

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..