Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '08

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'nin en zayıf halkası...

Fenerbahçe'nin en zayıf halkası...
 

www.netresim.net/img1548.search.htm


Bu geceki Fenerbahçe-Arsenal maçında bir Fenerbahçeli olarak en büyük dileğim tek farkla da olsa maçı kazanmamızdır. Ancak bazı gerçekleri de gözardı etmemek gerekir. Ne yazık ki gerek mevcut kadro gerekse form grafiği bakımından bu geceki maçta Fenerbahçe'nin şansı fazla değildir. Zaten bahis şirketleri de Fenerbahçe'nin galibiyetine 1 e 3.50, beraberliğe 3.10, Arsenal'in galibiyetine ise 1.70 vermektedirler.

Son maçlara dikkat ettiğimizde ise Fenerbahçe'nin yediği her gol fotoğrafında Roberto Carlos'u figüran olarak görmekteyiz. Bu futbolcumuz zamanında Brezilya ve Real Madrid'de şampiyonluklar yaşamış olarak doyuma ulaşmasının yanında yaş durumu da artık fizik kondisyonunu etkilemektedir.

Bu geceki maçta en zayıf halka olarak Roberto Carlos'u görmemin en büyük nedeni, karşısında oynayacak olan Arsenal'li futbolcu Walcott'dur.

Walcott 19 yaşında çok yetenekli ve süratli bir futbolcu olarak geçtiğimiz hafta İngiltere Ulusal takımının Hırvatistan'ı 4-1 yendiği maçta 3 gol birden atması yanında hafta sonunda da Arsenal'in Everton'u yendiği maçta gol atması ve tutulması zor bir oyuncu olmasıdır. Bu nedenle bu gece Roberto Carlos'un işinin zor olacağını tahmin ediyorum.

Bütün bunlara rağmen yine de, gerek Roberto Carlos, gerekse diğer futbolcularımızın kapasitelerinin üzerine çıkarak bu sıkıntılı günlerimizde bize bir zafer armağan etmelerini diliyorum.
 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..