Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '08

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'nin rakibi Chelsea

Fenerbahçe'nin rakibi Chelsea
 

Çeyrek final eşleşmesi.


Büyük gün geldi çattı ve kurallar çekildi.

    FENERBAHÇE (TÜRKİYE)-FC Chelsea (İngiltere) Arsenal (İngiltere)-FC Liverpool (İngiltere) AS Roma (İtalya)-Manchester United (İngiltere) FC Schalke 04 (Almanya)- FC Barcelona (İspanya)

Buna göre biz İngiltere’den Chelsea ile eşleştik ve 1 veya 2 Nisan da İstanbul’da 8 veya 9 Nisan’da Londra’da karşılaşacağız. Bu turu geçersek Arsenal-Liverpool galibi ile final için karşılaşacağız.

Bana kalırsa bu eşleşme Fenerbahçe için gurur verici. İlk önce ilk sekize kalmamız gurur vericidir. Şöyle söyleyeyim bizleri yıllar önce bu lokomotifi Galatasaray almış UEFA kupasını kazanarak bizi bir yerlere getirmiş. Şimdi sıra Fenerbahçe’de… Bu işi nereye kadar götürür bilemem. Ama bildiğim bir şey var. Daha çok koşan ve mücadele eden kazanmayı rakibinden çok isteyen takım kazanır. Bu futbolcular oynuyormuş oynanıyormuş, bu kadar atmış atmamış, yemiş yememiş bu tartışmaları bir kenara bırakalım beyler. Fenerbahçe’nin tur atlaması bana göre Avrupa arenasında olay olacaktır.

Zaten Fenerbahçe’mizin buraya kadar gelmesi bile başarılıdır. Real Madrid’in bile olmadığı çeyrek finalde Fenerbahçe adını yazdırmıştır. Ve gidebildiği yere kadar mücadelesini sürdürecektir. Bizim mücadelemiz bu kadardır demek ve girdiğimiz bu mücadeleyi bırakmak çok yanlış davranış olduğundan mücadelemiz sonuna kadar sürecektir. Başarılı olur ya da olamayız, maçlar oynandıktan sonra çıkacak sonuca göre rakibimizden üstünsek tur atlamış oluruz yani başarılı olmuşsuz demektir.

Ben Fenerbahçe’mizin sonuna kadar rakiplerini yenmek için mücadele edeceğini hiç şüphem yoktur. Başaracaklarından da eminim. Yeter ki istesinler.

Onlara başarılar diliyorum.

Yolları açık olsun.

 
Toplam blog
: 540
: 3176
Kayıt tarihi
: 02.01.07
 
 

Hiç bir motorlu araca binmeyi sevemedim. Daha doğrusu sevdiremediler. Onun yerine iki tekerlekli ..