Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '15

 
Kategori
Haber
 

Fenerbahçe otobüsüne silahlı saldırı

Fenerbahçe otobüsüne silahlı saldırı
 

GÖRSEL NETTEN


FENERBAHÇE OTOBÜSÜNE SİLAHLI SALDIRI

Toplumda siyasal, dinsel veya ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımına terör denir. Halkı korkutmak, yıldırmak için terör uygulayanlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Şimdi de sporda terör moda oldu, yenilgiyi kabul edip, duygularını efendice belirtmek varken terör estirmeye, sabotaja ne gerek var. Yenilgi ve korkaklık hiçbir zaman terör olmamalı, terörü şiddetle kınıyorum.

Aşağıda Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı veriyorum. Terörsüz, kardeşçe yaşamak dileği ile sevgi ve saygılar.

NAHİDE ÇELEBİ

Fenerbahçe Otobüsüne Silahlı Saldırı

Fenerbahçe kafilesi, ÇAYKUR Rizespor maçı sonrası Trabzon'un Araklı ilçesinde silahlı saldırıya uğradı.

Saldırıda otobüsün şoförü yaralanırken, araç içinde bulunan futbolcu ve yöneticiler büyük şans eseri yara almadı. Camdan gelen parçaların yüzüne gelmesi sonucu yaralanan otobüs şoförü, kontrolünü kaybetti ancak araçta bulunan güvenlik görevlileri hemen direksiyonu tutarak otobüsün viyadükten uçmasını engelledi. Olay sonrası zırhlı araçla havaalanına götürülen Fenerbahçe kafilesi, saat 01.040'ta İstanbul'a indi.

ÇAYKUR Rizespor maçı sonrası uçakla İstanbul'a dönmek için Trabzon Havalimanı'na doğru yola çıkan Fenerbahçe kafilesi, saat 22.15'te Araklı ilçesi girişinde silahlı saldırıya uğradı. Emniyet yetkililerinin ifadesine göre, pompalı tüfekle açılan ateş sonucu otobüsün camı kırıldı. Kırılan cam otobüs şoförünün yüzüne geldi ve yaralanmasına neden oldu.

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..