Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '08

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe sıyrılır

Fenerbahçe sıyrılır
 

Fb avantajlı


Beşiktaş

Chelsea

Kayseri

Chelsea

Ankara

Denizli

Galatasaray

Gençlerbirliği

Trabzonspor.

Haftaya derbi var. Son 2 senedir fenerbahçe inönü de yenilmiyor. Bugün Beşiktaş İstanbul Belediye spor karşısında puan kaybetti. Bu kaybediş derbinin önemini daha da arttırdı. Buraya diğer şampiyon adaylarının maçlarını yazmadım;çünkü fenerbahçe hepsini yenerse şampiyon olacaktır. Bir galatasaraylıya veya Beşiktaşlılara sorsanız fener bu maçlardan çıkamaz.

Ama fenerbahçe son 4-5 senedir büyük maçlarda çok güzel oynuyor. Geçen sene mesela Palermo, Trabzonspor , Galatasaray , Trabzonspor ve galatasaray maçlarından iyi sonuçlarla çıktı. Trabzon deplasmanından geçti. Güçlü İnterin arkasından şampiyonluk mücadelesi veren palermoyu yenip, kadıköyde gs geleneğini bozmayıp, Ankaragücü karşısında finişi getirdi.

Chealsea maçında fenerbahçe yüksek konsantrasyonla çıkacak. Kayseri, Ankara, Denizli, Galatasaray, Gençlerbirliği, Trabzonspor maçlarından yüzününakıyla çıkabilme olasılığı oldukça yüksek. Bu saydığım maçlardan sadece 2 maçtan endişem var.Onlar da Ankaraspor ve Kayserispor maçlarıdır. Ankaraspor’un sahasının zemini çok kötü. Fenerbahçe Brezilyalı futbolcularıyla yerde iyi pas yapan takım. Bozuk zemin feneri yıpratır. Kayseri karşısında ise Mehmet Topuz ve gökhan var. Bu iki futbolcuların oyunlarından değil, yapacağı fevri hareketleri var. Bu iki futbolcu fenerbahçe maçlarında çok agresif ve çamur oynuyorlar. Hakemi etkisi haline alıp skoru kendi leyhine çevirebilir. Bunu ilk yarıda oynanan Kayseri-fenerbahçe maçında gördük.

Yazıyı toparlarsak fenerbahçe şampiyonluğa yakın gibi görünüyor. Futbol bu belli olmaz ama şu veriler feneri önde tutuyor.

Şampiyonluk yarışında herkese başarılar demiyeceğim. Son gülen Fener olsun

Mardinli Ergin

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..