Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Temmuz '11

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçeyi karalayarak biryerlere gelebilme

FB, ikinci yarı birisi hariç tüm maçlarını kazanarak, bu maçlara, Trabzon, BJK, GS dahil, şampiyonluğa ulaşmışta, son bir Sivas maçı mı bu şampiyonluğu engelleyecek ve Sivas a rüşvet verdi. 

Bu mantıkla Trabzon da mı yenilmek için, FB den rüşvet aldı. Beşiktaşta mı, GS da mı aldı? 

İnsaf edin, insafsızlar, FB tarihinin en iyi bir ikinci yarısını geçirmiş, bileğinin hakkı ile şampiyonluğu almıştır. 

Eskiden beri nedendir bilmem, FB ye karşı GS, BJK, Trabzon tarafları hep birleşmiştir. Ben bir süre psikoloji eğitimi de alan bir kişi olarak bunu hep, bir çeşit kompleks olarak değerlendirmişimdir. Bu kompleks artık bir iftira kampanyasına dönüşmüştür. 

Bu teknik takibi yapan polisler mutlaka araştırılmalıdır. Memleketleri, taraftarlıkları ve fanatiklikleri v.s. mutlaka incelenmelidir. Aynı FB ye yapılan kadar ciddi teknik takibin, başta Trabzon olmak üzere diğer kulüplere de yapılıp yapılmadığı konusu en yetkili bir emniyet mensubu, örneğin Hüseyin Çapkın tarafından açıklanmalıdır. Bizim çok akıllı bir basın mensubumuz bile bu konuyu araştırmamış ve bununla ilgili tek bir soru bile sorulmamıştır. Hiçbir kanalda VEYA GAZETEDE BUNUNLA İLGİLİ TEK BİR BİLGİ GÖREMEDİM. 

Şenol, benim eskiden beri dürüstlüğü ile takdir ettiğim bir kişidir. Türkiye yi de Dünya üçüncüsü yapan ekibin şefidir. 

Benim tahminime göre, Belki de Şenol, ikinci yarı hemen her hafta, ondan kesinlikle beklenmeyecek bir şekilde , FB kulübüne ve Aykut Hoca ya saldırarak, FB yi bir komplo hazırlandığı konusunda uyarmak istemiş olabilir . Çünkü ben uzun süre bu saldırıları özellikle Şenol Hocadan olanları anlayamadım ve "Nedir bu saçmalık" diye düşündüğümü hatırlıyorum. 

Bu olaydan çıkarılması gereken çok önemli bir sonuçta, özel yetkili savcıların mutlaka, 1. derece, en az 20 yıllık olmaları ve özellikle geçmişleri tarafsız bir kurulca araştırılmış, hiçbir derneğe, kulübe, özellikle cemaata v.s. ye kesinlikle üye olmayan, siyasi yönü asla deşifre olmamış, dürüst savcılardan seçilmelerinin ne kadar önemli olduğudur. 

Ayrıca basınımızın kalitesi de ortaya çıkmıştır. Hiçbirşey henüz kesinleşmeden kesinleşmiş gibi yüzlerce haber yapan basınımızın, ülkemizin diğer kurumlarından da çok gerilere düştüğü açıkça anlaşılmıştır. Halbuki kendileri hep aksini iddia ederler. 

Fatih Altaylı gibi TV ekranlarından seyircisine " APTAL" diyen gazetecilerin varlığı ve bunların ulusal kanallardan birinin en tepesinde olabilmeleri bile basınımızın seviyesi için önemli bir ölçüttür. Bu şahıs FB yi çoktan mahkum ettiğini çünkü daha mahkemenin bile görmediği delillerin çok kesin olduğunu açıklamış ve büyük bir alicenaplıkla şikeyi yapanların hapise atılmasını ancak kulübe dokunulmamasını lütfetmişlerdir. Bunun nedeni de neymiş biliyor musunuz? GS, FB olmazsa heyecan vermezmiş. Açıkça çocuk aklı. Çünkü çocuklar kendilerini evrenin merkezi sanırlar. 

Daha 5-10 sene öncesine kadar, toplumun en güvenilir kurumu olduğu tüm saha araştırmalarında saptanan, Atatürkçü ve vatanperver, şerefli türk ordusunu, darbeye zemin hazırlamak için, kendi insanlarının katliamını yapan bir güç olarak gösteren, bazı malum odakların hedefi sanıyorum, Ordumuzla tamamen aynı çizgide olduğu için, bu kez Fenerbahçedir. 

TSK da, komuta kademesinde, tutuklu olmayan generalin kalmadığı bu ortamda artık büyük sansasyon yapacak FB ve Aziz Yıldırım dışında fazla bir tutuklama kalmamıştı , böylece ikinci bir hedefin de, TBMM deki yemin krizi konusundan ortaya çıkan siyasi krizden dolayı gündem saptırmak olduğunu düşünüyorum. 

 
Toplam blog
: 94
: 313
Kayıt tarihi
: 23.06.09
 
 

1958 Nisan İstanbul doğumluyum. Ama tatiller dışında İstanbul'da uzun süreli yaşamadım. 1975 yılı..