Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '14

 
Kategori
Güncel
 

Fethullah Gülen sonrası selefi akım korkusu pompalamak yine Gladio'nun işi

Şu an Hükümetle arası açık olan ve gün geçtikçe daha çok taraftar kaybeden Fethullah Gülen Cemaati şayet olmazsa bu boşluğu selefiliğin dolduracağına dair haberler servislere pompalanmaktadır. 

İran'da devrim sonrasında Türkiye'de bir kısım Batı yanlısı cemaat oluşturmak adına Kissenger doktrini siyasetince palazlandırılan cemaatler önce şirket sonra HOLDİNG şimdi ise çok uluslu kartelleri oluşturup firavunlaşınca ve devlete tehdit oluşturunca ortaya bu denli düşündürücü kavgalar çıkmakta.

Türkiye'de sadece Fethullah Hocanın cemaati yok, Selefilerde dün gelmiş değiller. Üstelik bir kısım selefilerde ve bir çok cemaatte tıpkı DHKP-C gibi "Derin Nato" ile derin iş birliğini sürdürmekte.

Dolayısıyla bu tür habeler asparagas ve stratejik derinliği olmayan tamamen kamu oyunu yanıltma ve derin devletin paralel din anlayışına destek vermek kollamak ve güçlendirmek amaçlıdır.

Türkiye'de halk demokrasinin peşindedir. Demokrasi yanlısı olmayanlar halkın kalbini kırdıkları ve kaynettikleri için önce askeri darbeden sonra paralel darbeden medet bekleyen zavallılardır.

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..