Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '10

 
Kategori
Dünya
 

Filistinlilere Türk pasaportu verilsin

Filistinlilere Türk pasaportu verilsin
 

Türk İslam Birliği kurulduğun'da tüm dünya rahat edecektir.


Türkiye'nin İslam alemi'nin doğal lideri olduğunu birçok yazımda dile getirmiştim. Bunu bütün islam ülkeleri de istiyor. Ahir zamanda olduğumuz için savaşların, kargaşa'nın, terörün şiddetli bir şekilde yaşandığı bir dönemde yaşıyoruz. Geçtiğimiz yüzyıl müslüman kanının en fazla döküldüğü yüzyıldır. Peygamber efendimiz(s.a.v)'de bunun olacağını 1400 sene öncesinden bildirmiştir. Akan kanın durması için müslümanların birlik olması şarttır. Bu atlanılan üzerinde durulmayan bir konu olduğu için müslümanlar şu an bu konumdalar.

Allah diyor ki: ”Kurşunla kaynatılmış binalar gibi birlikte mücadele edenleri Allah sever” diyor. “Haklarına tecavüz edildiğinde el birlik karşı koyarlar” diyor. Bu birlik sağlanmazsa bu durum tırmanarak devam eder. Allah'tan Türk İslam Birliği'nin ve Hz.Mehdi'nin istenmesi, bunun için dua edilmesi gerekir. Eğer önemsenmezse bana ne denirse, unutulursa Allah da onları unutur.

Görüyorum ki şu anda bunu istemeyen islam ülkesi yok. Çünkü tek kurtuluş Türk İslam Birliği'dir. Yeni okuduğum bir haberde Filistinliler'in Türk pasaportu istediğini okudum. Haberde şöyle diyor:

Yeni Şafak yazarı Hakan Albayrak, bugünkü köşesinde Eymen Halid başta olmak üzere bir çok Filistinlinin isteğini dile getirdi; Filistinlilere Türk pasaportu verilsin.

Gerçek Hayat Dergisi Suriye Temsilcisi Adem Özköse vasıtasıyla yıllardır uzaktan uzağa 'paslaştığımız' Eymen Halid'le dostluğumuzu nihayet gıyabiden vicahiye çevirebildik.

Geçen hafta Şam-ı Şerif'te –yine Adem vasıtasıyla- buluştuk, kucaklaştık, halleştik.

Eymen Halid: El-Kuds El-Arabi, El-İstiklâl, El-Vefak gibi gazetelerdeki makaleleri ve El-Cedit televizyonundaki yorumlarıyla Arap kamuoyunu "Türkiye merkezli yeni bir Ortadoğu"ya hazırlayan Filistinli gazeteci-yazar.

Filistinli; ama Ürdün doğumlu, Yemen vatandaşı, Suriye'de mukim.

Babası, Siyonist İşgal Rejimi'nin kuruluş günlerinde Hayfa'dan sürülmüş.

Kendisi Hayfa'yı hiç görmedi, ama ısrarla "Hayfalıyım" diyor.

Bir de, "Osmanlıyım" diyor.

Ve, "Osmanlı Devleti'nin varisi Türkiye olduğuna göre, Türkiye benim de devletim" diye ekliyor.
Bunun, sadece duygusal olarak değil, hukuki olarak da böyle olduğunu / böyle olması gerektiğini söylüyor.

Osmanlı'nın mirasçısı olan Türkiye tıpkı Osmanlı döneminde olduğu gibi bölgeye barışı, sevgiyi, kardeşliği ve huzuru yeniden getirecektir.

http://www.osmanlivizyonu.com/

http://www.islambirligi.org/

 
Toplam blog
: 145
: 1324
Kayıt tarihi
: 08.11.09
 
 

Dünyaya sevginin hakim olması için iyilerin ittifak etmesi gerektiğine inanıyorum. Sevgi, şefkat,..