Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '07

 
Kategori
Motor Sporları
 

Fuarın ardından

Fuarın ardından
 

29 Mart–1 Nisan tarihleri arasında İstanbul Dünya Ticaret Merkezinde gerçekleştirilen bir Motosiklet Fuarı daha geride kaldı.
Ares Fuarcılık tarafından organize edilen MOTOSHOW’07 / Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı, 28 Mart Çarşamba günü basın açılışıyla başladı. 4 gün süren bu fuarda Honda, Suzuki, BMW, Harley Davidson, Kawasaki, Demaks, Beldayama gibi sektöre yön veren firmalar, firmaların bayileri, motosiklet kulüpleri, sigorta şirketleri, motosiklet aksesuarları ticareti yapan firmalar ve basın-yayın organları (gazete ve motosiklet dergileri) stantlarında yerlerini almışlardı.

Toplam 3 salonda, (9, 10 ve 11 nolu) ve iki katta kurulu olan fuar sanırım yine ziyaretçi katılım rekoru kırdı. Çalışanların hafta içi ziyaret edemediği fuarda özellikle Cumartesi ve Pazar günleri yoğunluk yaşandı. Açıköğretim Fakültesi ara sınavının da bu hafta sonuna rastlaması katılımı biraz daha düşürdü.

Tüm fuar boyunca olamasam bile, hafta sonu Honda’nın kardeş kulübümüz varaderoturkiye.com ve cbfturkiye.org motosiklet kulüplerine ayırdığı köşede yerimizi aldık. Bu vesile ile bize köşesinde yer ayıran, kullanımımıza televizyon veren, bizden desteğini esirgemeyip fuar alanı içindeki favori kulüp olmamıza katkı sağlayan HONDA’ya, özellikle Pazarlama Müdürü Can Bey ve aynı bölümden Özgür Hanıma bir kez daha teşekkür ediyorum kulübümüz adına.

Fuar süresi boyunca diğer görev alan arkadaşlarımla birlikte her ne kadar yorulmuş olsak da, duygulu sahnelerin yaşanması yorgunluğumuzu aldı götürdü. Sitemiz henüz bir yaşını 1 Mart tarihinde doldurmuş olan genç bir site olmasına rağmen bu süre içinde o kadar güzel arkadaşlıklar ve dostluklar edinilmiş ki, birbirini hiç görmemiş ancak sadece yazılardan, yapılan yorumlardan ve forumdaki fotoğraflardan birbirini tanıyan iki teker tutkunu arkadaşlarımız birbiriyle tanışma imkânını buldular. Güzel şehrim İzmir’den, Başkentimiz Ankara’dan, onca uzak olmasına rağmen hiç üşenmeyip günübirlik Hatay’dan, Silivri’den, İstanbul’un her iki yakasından gelen dostlarımızın fuardaki tanışma sahneleri görülmeye değerdi inanın. Bizim bir aile olduğumuzu, dostluğumuzun sağlamlığını, paylaşımın önemini işte bir kez daha görmüş oldum. Bu fuar benim için unutulmaz oldu. Yine bu mutlu anları yaşamamıza vesile olan sitemizin kurucusu Utku ÜNAL’a da sonsuz teşekkürler ediyorum ailem adına.

Yine üyesi olduğum womenriders.net bayan motosiklet kullanıcıları kulübüne de teşekkür etmeden geçemem. Zira cbfturkiye ile tanışmamda katkısı bulunan ve değerli arkadaşlarımdan oluşan güzel bir birliktelik.

Fuar görüntüleri, fotoğraflar ve paylaşımları forum sitemiz http://www.cbfturkiye.org/forum/viewtopic.php?t=2415&sid=4da0483095d514f9ccf53d7696b57bbf ve http://www.motohaber.com/GH_ShowArticle.asp?HID=115&CATID=1|5|6|7|8|9|10 linkini kullanarak inceleyebilirsiniz.

Ve son olarak, fuarda emeği geçen, gelen ya da gelemeyen tüm motosiklet tutkunları ile bir sonraki fuarda görüşebilmek dileği ile…

Gözünüz yolda, tekeriniz yerde olsun…

 
Toplam blog
: 25
: 3061
Kayıt tarihi
: 02.11.06
 
 

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunuyum. İkinci üniversite kapsamında İstanbul Üniversit..