Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '13

 
Kategori
Futbol
 

Futbolu kana bulayan katiller Burak Yıldırım'ı öldürdüler...

Futbolu kana bulayan katiller Burak Yıldırım'ı öldürdüler...
 

Spor nedir?

Bir şekilde yarışma mıdır?

Yarışma ise yarışma bölgesinin dışında yapılan nedir?

600 yıllık biat kültüründen gelen bir toplumu, hala birilerine biat ettirmeye çalışanlar, hayatın her alanında karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Bunun en son örneğini Fenerbahçe-Galatasaray maçında yaşadık. Fenerbahçeli taraftarlara, zorla(baskıyla) da olsa Galatasaray’ı alkışlatmak istediler. Fenerbahçe bu baskılara boyun eğmeyince, taraftar gömleği giyenler, ancak ve ancak kendilerinin forma giyerek sokakta gezebileceğini sanıp, başka takım forması giyerek, takımının galibiyetini kutlayanları, gördükleri yerde, bölgede öldürmeye kalktılar.

Hatırlarsanız 2000 yılında da buna benzer olay yaşanmış ve 2 İngiliz vatandaşı ülkemizde öldürülmüştü. İngilizleri öldürenlerle, Burak Yıldırım’ı öldürenler aynı zihniyete mensup kişiler.

Burak Yıldırım’a gelince; O bir Fenerbahçe taraftarı…

Daha 20 yaşında…

Gönül verdiği takımı Fenerbahçe, şampiyonluğunu bir hafta önce ilan eden Galatasaray’ı 2-1 yenerek, şampiyon takımı yenmenin zevkini taraftarlarına tattırmış, bu zevkle evine doğru yol alan Burak Yıldırım, iki fanatik Galatasaraylı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olaydan kısaca söz edecek olursak: Fenerbahçe- Galatasaray maçı dönüşünde Edirnekapı metrobüs durağı yakınlarında Galatasaraylı olduğu kesinleşen bir kişinin bıçaklı saldırısı sonucu Burak Yıldırım hayatını kaybetti.  
 
Emniyetin çalışmalarıyla katilin kimliği tespit edildi.

Olan 20 yaşında, birkaç ay sonra askere gidecek olan gencecik bir insana ve ailesine oldu. Fanatik katil birkaç yıl içeride yattıktan sonra, yeni bir yargı paketi ile salıverilir.

Burak Yıldırım’a tanrıdan rahmet, yakınlarına ve Fenerbahçeli taraftarlara başsağlığı diliyorum.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..