Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '13

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray'dan dört dörtlük dönüş

Galatasaray'dan dört dörtlük dönüş
 

Galatasaray- Orduspor maçında Süper Ligin en ilginç gollerinden biri atıldı.


Galatasaray şanssız bir şekilde ilk yarıda 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada, ikinci yarıdaki muhteşem oyunuyla 4-2'lik galibiyete uzandı.

Muslera'nın kullandığı degajda Selçuk'a çarparak kendi kalesinde gördüğü gol ve ilk yarının son dakikalarında Stancu'nun ayağından gelen penaltı golüyle 2-0 geriye düştüğü maçta Galatasaray, İkinci yarının 60. dakikasında Sneijder, 68. dakikada ve 71. dakikada Burak'ın golleriyle 3-2 öne geçti ve 78. dakikada Selçuk karşılaşmanın da sonucunu belirledi.

Muslera'nın degajı ile Selçuk'un ayağına çarparak Galatasaray kalesine giden inanılmaz gol, Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın tribüne gönderilmesinden sonra Ümit Davala'nın da tribüne çıkması ve son yarım saatteki Burak başta olmak üzere Galatasaraylı futbolcular oynadıkları oyunla maça damgasını vurdu. Burak Yılmaz 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta, Sneijder, Drogba ve Selçuk son yarım saatteki etkili oyunuyla göz doldurdu.

İkinci yarının başında geri dönüş sinyalleri veren ve son yarım saatte dört dörtlük oyun oynayan Galatasaray'dan, dört dörtlük mühteşem geri dönüşüyle Schalke maçı içinde umut verdi. Sahanın zeminini yazmak istemiyorum, tarla gibi sahada bu muhteşem futbolculara yazık oluyor. 

 
Toplam blog
: 77
: 603
Kayıt tarihi
: 28.12.12
 
 

Lisans, Serbest, Mesleki konular ve mevzuat değişiklikleri  ''İnsanın en büyüğü, en yüksek mevkid..