Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Kasım '14

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray nereye kadar? Anderlecht :2 - Galatasaray :0

Galatasaray nereye kadar? Anderlecht :2 - Galatasaray :0
 

hurriyet.com


 
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray, bir umutla gittiği Belçika, Anderlecht deplasmanından 2-0 yenik dönerek Avrupa kupalarına veda etti.
 
Constant Vanden Stock stadında oynanan maçta, hakemler:: Ivan Bebek, Tomislav Petrovic, Miro Grgic (Hırvatistan) şeklindeydi. 
 
Takımlar;
 
Anderlecht: Proto, Vanden Borre, Mbemba, Deschacht, Acheampong, Defour (Dk. 46 Kawaya), Tielemans, Najar, Praet (Dk. 84 Kljestan), Conte, Mitrovic (Dk. 89 Cyriac)
Teknik Direktör: Besnik Hasi
 
Galatasaray: Muslera, Tarık Çamdal, Chedjou, Semih Kaya, Telles, Melo, Selçuk İnan, Hamit Altıntop (Dk. 90+1 Furkan Özçal), Sneijder, Bruma (Dk. 75 Umut Bulut), Burak Yılmaz
Teknik Direktör: Cesare Prandelli
 
Goller :
 
44.dk.  Chancel Mbemba  (Anderlecht)
Anderlecht, Galatasaray karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
86.dk.  Chancel Mbemba attı..( Anderlecht)
 
Değerlendirme:
 
Bugün (26.11.14) Galatasaray taraftarlarının gözü Belçika’da Constant Vanden Stock stadındaydı. Bir umut vardı. Belki Galatasaray bu deplasmandan galibiyetle döner ve ikinci tura geçme şansını dolaylı olarak yakalayabilir, diye düşünüyorlardı. Ne yazık ki güvendikleri dağlara kar yağdı.
 
Gerçi , sahada da oldukça çok, belki dörtbin kadar Galatasaray seyircisi vardı ama; daha önceki maçlardaki olaylı davranışlarından dolayı, Belçikalılar onlara hiç rahat vermedi. Galatasaray’ın kale arkasındaki bölümlere de oturtmadılar.
 
Galatasaray maça her ne kadar umutla başlasa da, geçen dakikalarda, Anderlecht’in çok daha çevik, çok daha atik bir oyun sergilediğini gördük. 
 
Şu apaçık belli oldu; Galatasaray’ın 30’u geçkin yaşlı adamları artık takımı taşıyamıyor.
Mutlaka takımı gençleştirmek gerekir. 
 
Gerçi, geçen maçlarda oynatılmayan takımın asları Tarık Çamdal, Chedjou, Semih Kaya, Teles, Hamit Altıntop, Sneijder, Bruma.. bu maçta vardı ama Sabri yine takımdan kesilmişti.. Bu büyük isimlerin takımda yer almaları da sonucu değiştirmedi. Çünkü sebep biraz da, bu kişilerin maç eksikliği ve antrenman eksiliğinin olduğu pek iyi görüldü.
 
Galatasaray Yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Mehmet İpekdokuyan, İsmail Sarıkaya, Ali Yüce, Ebru Köksal ve Ural Aküzüm ile  Ali Dürüst, karşılaşmayı tribünlerden izledi.
 
Orta sahadan Selçuk İnan’ın sarı kartın ardından yoğun itirazlar sonrası kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakması hiç de istenilmeyen bir durumdu. Ama Selçuk bunu yaptı.
 
Takımda , sakatlığı devam eden ve cezalı durumda bulunan Blerim Dzemaili ile sakat olan Hakan Balta’nın yerleri arandı. Bu iki futbolcu da olsaydı durum değişir miydi? Sanmıyoruz.
 
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5'inci maçında deplasmanda Anderlecht'e 2-0 yenilen Galatasaray, Avrupa kupalarına veda etmiş oldu. Anderlecht ise bu sonuçta grupta ikinci olarak yoluna devam edecek.
 
 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..