Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '08

 
Kategori
Spor
 

Galatasaray şampiyon...

Galatasaray şampiyon...
 

Bu hafta sonu oynanacak, Galatasaray-Fenerbahçe maçını neden ve nasıl Galatasaray kazanır ve şampiyon olur? Böyle bir şey mümkün müdür? Amatör bir teknik adamla, ligde hiçbir takım şampiyon olmuş mudur?

Galatasaray’ın ligdeki başarısını bu noktaya taşıması bana göre sürpriz oldu. Feldkamp gibi saçma sapan kararlar veren bir teknik adam, yabancı oyuncularından doğru dürüst yararlanamayan ve en önemlisi çoğu yeni oyunculardan kurulmuş bir takım düşünün. Ve derbilerde Fenerbahçe ve Beşiktaş’a yenilmiş olsun…

Hafta sonu oynanacak maçın favorisi yok diyorlar. Tam tersine Galatasaraylı taraftar ve futbolcular bu maçı kafada kazanmış durumdalar.

Ümit Karan’ın oynamama ihtimali varmış, dilerim oynamaz; yerine Nonda oynar. Feldkamp’ın bir iyi yönü vardı, topçudan anlıyordu. Sabri de dahil gönderdiği her futbolcu için imzamı atarım. Ama Ümit’i neden göndermemiş olduğunu hala anlamış değilim.

Lincoln ve Arda maçın kilit adamı olurlar. Kaç kapısı varsa Fenerbahçe’nin hepsini açarlar. Ayhan, M. Topal ve Barış Alex’i topla buluşturmazlar. Kezman için Emre, Semih için Servet var.

Galatasaray kazanır ve şampiyon olur. Eğer kazanamazsa; bir daha sporla ilgili blog yazmam.

Bu maçta, Lincoln’dan çok önemli işler bekliyorum. O biraz istekli olsun Galatasaray’ın kazanamayacağı maç yok.

Umarım olaysız, futbol kalitesi ve seyir zevki yüksek bir maç olur.

Kazanan, hak ederek kazanmış olur.

 
Toplam blog
: 22
: 1841
Kayıt tarihi
: 30.07.07
 
 

5 Ekim'de, sonbaharın güzelliğini görmek için doğmuşum. Öğretmen olana kadar, okumam gereken tüm ..