Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '09

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray ve Beşiktaş

Galatasaray ve Beşiktaş
 



Derbilerden sonra birşeyler yazmak adet oldu. Belkide bir fırsat. Futbolumuzun panoramasını (manzarasını)güncelliyoruz. Dünkü derbi bence oldukça sıkıntılı geçti. Galatasaray da yorgunluk gözlendi. Milli maçın etkisi nedir bilmiyorum ama, çalıştırıcıların buna önlem alması lazım. Yorgunluk, hatlar arasında kopukluklara neden oluyor ve istenen temponun tutturulmasını engelliyor. Galatasaray, dünkü sıkıntılı maçı Rüştü nün hatalarını iyi değerlendirerek kazandı. Görülen o ki Galatasaray hatayı affetmiyor.

Galatasaray'ın bence en büyük transferi Rijkaard, akılcı oyuncu değişiklikleri ile beğeni topladı. Genç çalıştırıcı ileride Galatasaray'ı daha iyi yerlere götürebileceğinin sinyallerini veriyor. Neticede Galatasaray bol göllü serisini devam ettirerek 5 de 5 yaptı. Sanırım bu son yılların en iyi 5 haftası. Galatasaray'a bu hafta başlayacak UEFA liginde başarılar diliyoruz.

Beşiktaş'a gelince Mustafa Denizli, bilinemeyen bir taktik uğruna takımın uyumunu bozmuş gözüküyor. Beşiktaş'ın ilerisine acil önlem gerekiyor. Yoksa bu sezon az gol atan takımlar arasında lider olacak. Defans iyi ama orta saha ile ileri uç kopuk.

Neticede lig yeni başlıyor. Görünen o ki bu sene liderlik iki ekip arasında geçecek. Eskişehir, Bursa, Gençlerbirliği ve Manisa lige renk katacak ekipler olacak. Geçen senenin favorilerinden Sivas'ı kaybettik, takım tanınmaz halde. Trabzon da istenenin çok gerisinde. Baştan belirttik lig yeni başlıyor ve çok şeyler değişebilir. Ama şu anda ki manzara bu.

Ankaraspor ve Ankaragücü komedisine girmek istemiyor, sadece gülüyorum.

Son olarak bu akşam ki Bursa Fenerbahçe maçının çok heyecanlı geçeceğini tahmin ediyor, güzel bir pazar sizin olsun diyorum.

 
Toplam blog
: 487
: 1730
Kayıt tarihi
: 01.04.07
 
 

1965 İstanbul doğumluyum. İTÜ Elektrik mühendisliğinden mezun oldum. Özel sektörde Kalite Bölümünde..