Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '08

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 3.ön eleme turundaki rakipleri

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 3.ön eleme turundaki rakipleri
 

UEFA Şampiyonlar Ligi.


2007-2008 Turkcell Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda Steaua Bükreş ile,
2007-2008 Turkcell Süper Lig 2.si Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda İnter Bakü-Partizan maçının galibi ile eşleşti.

Fenerbahçe eşleşti diyorum. Çünkü deplasmanda da MTK'yı yeneceklerini, yenmeseler bile berabere kalarak 3.ön eleme turuna kalacaklarını düşünüyorum.

Galatasaray, Steaua Bükreş ile yapacağı ilk maçı kendi evi Ali Sami Yen'de 12 veya 13 Ağustos tarihinde yapacak. Rövanş ise 26 veya 27 Ağustos'ta Bükreş'in stadında yapılacak.

Fenerbahçe, büyük ihtimalle Partizan ile maç yapacak. İnter Bakü'yle de yapsa Partizan'la da yapsa ilk maçını 12 veya 13 Ağustos tarihinde Bakü yada Partizan'ın sahasında yapacak. Rövanş ise 26 veya 27 Ağustos tarihinde Şükrü Saraçoğlu'nda yapacak.

Bence kuralardan ucuz kurtulduk. Fenerbahçe'ye Atletico Madrid gelme olasılığı vardı. Galatasaray'a da Arsenal, Liverpool, Juventus gibi dünya futbolunda ün salmış kulüplerin gelme olasılığı vardı.

Her iki takımımızın da 3.ön eleme turunda başarı elde edip gruplara kalacağını biliyorum. Çünkü Fenerbahçe ve Galatasaray iki takımı da yenebilecek güçte.

Her iki takımımıza da Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum.

Umarım Şampiyonlar Ligi'ne iki takımımızda adını altın harflerle yazdırır.
 
Toplam blog
: 313
: 1350
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

1996'nın ilkbaharının dünyaya getirdiği birçok çocuktan biriyim. Milliyet Blog'da yazmaya yaşım h..