Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '11

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaraya ihanet olur

Galatasaraya ihanet olur
 

Galatasaray Antrenörü Gregory Hagi ,  

Kewell, Neill, İnsua ve Misimoviç'in takımdan gönderilmesini istiyor. 

Bu dört futbolcunun durumlarını bir gözden geçirelim. 

Kewell'ın parlak geçmişi üzerinde durmadan, bugünkü durumunu inceleyelim. Geldiği günden beri Galatasaray'ın bir çok maçını mağlubiyetten döndürdü.Maç kazandırdı. Kötü oynadığı maç yok gibi.Sol ayağını Kewell'dan daha iyi kullanan - yerli ve yabancı- kaç futbolcu var acaba.? Bence Fenerli Alex'ten başkası yok gibi. Kewell'ın ara pasları, ortaları mükemmel.Onu gönderip kimi alacaklar? Anlamak mümkün değil. 

Neill de gönderilecekler arasında yer alıyor. Türkiye liglerinde Neill'den daha iyi bir stopper olmadığını, hatta genel olarak daha iyi bir savunma oyuncusu olmadığını iddia edebilirim. Nesini beğenmiyor Hagi, anlamak mümkün değil. Aklım almıyor. Kimi alacak acaba onun yerine? Chelsea veya M. United'ın stopperini mi alacaklar? Bizim mi haberimiz yok.? 

İnsua'yı doğru dürüst kaç maçta oynattılar? Hangi maçta kötü oynadı? Benim gördüğüm her maçta çok güzel oynadı. Ayrıca kendisine bu denli güvenilmeyen bir oyuncu ne kadar verimli olabilir? Bir an durup düşünelim İnsua Liverpol'a geri dönecek. İnsua çok genç bir futbolcu. Sağ bekte ondan daha iyi oynayan kim var Galatasaray'da? Sabri mi? Serkan mı?Bırak Allahaşkına Hagi beyefendi. 

Misimoviç'i beğenmiyorlar. Madem oynatmayacaktınız neden transfer ettiniz? Bir kaç maç oynatıldı. Sakız çiğniyor , ilgisiz, çalışmıyor gibi şehir efsaneleriyle adamı bitirdiler. Deneyin , beğenmezseniz kovun.Ayrıca kovacağınız futbolcu sıradan bir futbolcu değil. Belli bir kariyeri var. Almanya' da kendini kabul ettirmiş bir futbolcu.Transfer et, bir antrenör gelsin, bu futbolcuyu tam olarak tanımadan, takımdan kovsun. Nasıl bir şey bu? Açıklayın sayın yöneticiler, biz de anlıyalım. 

Keita'nın yerine transfer edilenleri görüyoruz.. Hepsi maşallah harika futbol oynuyorlar.! Takımı biraz gayret etseler ligden düşürecekler. 

Kime seslensem boş. Laflarım havada dağılacak. 

Kaç senedir üzülüyorduk ama bu sene kahrolduk.Maçları izleme zevkimiz son buldu. Galatasaray gibi bir dünya klübünü bu durumda görmek bizlerde şaşkınlık yaratıyor. 

Netice olarak bu dört futbolcuyu takımdan gönderenler Galatasaray'a ihanet etmiş olurlar. 

Lucescu'nun ve Keita'nın takımdan gönderilmesinde de büyük üzüntü duymuştum. 

Şimdi de aynı üzüntüyü yaşıyorum. 

Allah selamet versin. 

 
Toplam blog
: 472
: 959
Kayıt tarihi
: 26.01.10
 
 

1945 yılında Adana'da doğdum. Galatasaray Lisesi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültes..