Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '13

 
Kategori
TV Programları
 

Game of Thrones: Kış geliyor!

Game of Thrones: Kış geliyor!
 

3 Haziran 2012 tarihinde yayınlanan 2.sezonun son bölümünün ardından, Amerikan HBO kanalının büyük bir ilgi ile izlenen Taht Oyunları dizisi (Game of Thrones) yaklaşık 1 yıl aradan sonra 3. sezonu ile hayranları ile tekrar buluşmaya hazırlanıyor. 

Kış Geliyor!

Kılıçlar çekildi saflar belirlendi, Taht Oyunları'nda herkes Demir Taht için savaşa hazır. Tahtı ele geçirmek için her türlü tehlikeyi göze olan birbirinden kral adayları merkeze (King's Landing) doğru ilerlerken, kuzeyde Ak Gezenler sınırdaki sura dayandı. Game of Thrones uzun bir aranın ardından entrikaları ve savaşları ile hikayesine kaldığı yerden devam ediyor.

2. Sezonun Son Sahnesi

 

 

2011 Nisan ayında yayınlanmaya başlayan dizi bu sezon da geleneğini bozmayarak 10 bölüm ile hayranlarının karşısına çıakacak.
 
George R.R. Martin'in çok satan Buz ve Ateşin Şarkısı (A Song of Ice and Fire)  roman serisinden  TV'ye uyarlanan Taht Oyunları sürükleyici hikayesi ve 11 Emmy adaylığıyla yılın dizisi olmaya aday.
 
Senaryosunun, Truva ve 25 Saat filmlerinin senaristi tarafondan işlendiği dizide; Terminator: The Sarah Connor Chronicles dizisinde Sarah Conor rolünü canlandıran Lena Headey ve Peter Drinklage başrolleri paylaşıyor.
 
 
 
  
 
 
2. Sezonu kısaca hatırlamak için HBO, dizinin hayranları için viewers-guide.hbo.com/season2-catch-up-guide adresinde kısa bir özetini yayınlamakta.
 
 
 
3. Sezon Fragmanı
 

 

 
 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..