Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20.02.1969 İstanbul doğumluyum. Evliyim. Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışmaktayım. Fotoğraf, edebiyat, şiir ve sinema tutkularım..

 
 
Kıyıdaki balıkçı

Kim daha çok tat alıyor bilmem:)Ama güzel yazınızla bana hayattan yine tat aldırdınız.En çok tadı da siz alıyorsunuz eminim:)

24 Temmuz 2011 00:18
Yedi kahramanı beklerken...

Hayatın her alanında geçerli heralde.Gençler artık hemen zengin olmayı istiyor.Hemen istediklerini elde etmeyi.Kısa yoldan baz şeylere sahip olmak 12 eylül den sonra başladı malesef.Dürüst olmak bir özellik değildi.Hak yememek.Bunlar insanlık olarak mecburiydi.Şimdi öyle mi?Dürüst çalışan bulduğunuz zaman en büyük özelliği dürüstlüğü diyoruz:)Dikkat edin merdivenleri çabucak çıkıp müdür olanlarla;kademe kademe yükselip her merdivende soluklananların,hedefe ağır ağır ama sindire sindire gidenlerin aynı olmadığı ne kadar da açıktır:)Çabuk yükselen ben neymişim edasındadır.Hızla çıktıkları merdivenler yüzünden nereden geçtiklerini bile bilmezler.Tecrübeleri,bilgileri yoktur.Ama sorsanız en iyidir o:)Oysa yavaş çıkanlar..Alçak gönülldür,bilgi birikimine sahiptir.Kararını tecrübe ile birleştirir ve yanılmaz. Sözün özü her yerde çabuk yükselme yöntemleri var..Ama bir de atasözü var:''ben sana kral olamazsın demedim ki''.Sıkmayın canınızı.Kimin ne olduğunu bilen bilir.Altınsemer meselesi:)

20 Temmuz 2011 20:16
Sevgi Sözcükleri (!)

Büyük bir keyifle yine bir solukta okudumn:)Kısa yazıyorsunuz:(Daha uzun yazın.Malesef zaman değişti.Simdi erkekler gibi bayanlarda aynı durumda .(tEBRİK EDERİM.

17 Mart 2011 17:55
 
Toplam blog
: 3
: 675
Kayıt tarihi
: 15.09.10