Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '08

 
Kategori
Haber
 

Gel vatandaş geeeeelllll

Gün geçmesin hayatımızı ipotek altına alan bankaların yeni bir promosyonuyla karşılaşmayalım.Mübarek ramazan geldi, başladılar yine dört koldan saldırıya.4 al biri bedava, ramazan süresince ne alırsan x2 bonus vs.vs... Neden insanları fazla israfa yönlendiriyorsunuz.Yapın indiriminizi efendice herkes bir kere alsın.Ne uğraştırısınız ki insanları.Sanki herkesin şunu da alalım bunu da alalım diyecek kadar parası var da.O zaman otomobil sektörü hiç durmasın maksat vatandaşı kayırmaksa, 3 araba alana 1 tanesi bedava 3 al iki öde.. Yapın kampanyayı da göreyim.
*
Bir aralar "at yarışı oyna sen de kazan", "bahtın seni çağırıyor"gibi abuk sabuk saçma sapan sloganlarla zaten geçim darlığında ve banka girdabında yok olup gitmekte olan vatandaşa nasıl bir hedef göstermek bu ya.
İDAA ihalesine katılan ESAS Holding yetkilisinin, bu ihale paralelinde yaptığı açıklamalarının içerisinde "Hastane yatırımlarımız da büyüyor. Şu ana kadar 6 hastane ile ortaklık yaptık, bu sayı yıl sonunda 12 olacak. Gayrimenkul yatırımları da yapacağız. 2 yıl içinde önemli bir oyuncu haline gelmek için gerekli adımları atıyoruz ve atacağız."derken, korkum hastanelere de İDDAA bayisi koydurup tedavi için gelen vatandaşa İDKART'ında (günü birinde onu da tutuştururlarsa elimize şaşmamak lazım..) biriken bonusu karşılığı tedavi olacağı söylenirmi dersiniz.
*
Sadece gündüzleri olan at yarışlarının artık gece saat 23.00 lere kadar düzenlendiğini biliyormuydunuz?
*
Her hafta sonu sayısını bilemediğim ancak bir seçim olsa oy kullanabilecek seçmen sayısının, devletimin de desetek ve gayretleriyle, yarısından fazlasının şans oyunlarına gösterdiği ilgiden haberiniz varmı?
Bütün bu yönlendirilmeler, ay başı geldiğinde bankalara koşan koşmak zorunda bırakılan ülkem insanı, şans oyunlarında kaybetmiş olmanın verdiği huzursuzluk ve sıkıntılar ile zaten zar zor geçinen ve umuda sürklenip bu yolları tercih eden insanımızı ve aile yapısını sarsmaya yeterde artar bile.
*
Sadece ve sadece, başkaca bir arayışa itilmeden kazandığıyla yaşamayı becerebilen insanlarımızın günden güne artması ve her geçen gün bu küresel tufandan uzaklaşılması dileğiyle...

 
Toplam blog
: 10
: 930
Kayıt tarihi
: 08.08.08
 
 

1967 yılında Afyon iline bağlı Emirdağ ilçesinde dünyaya geldim. Çocukluk yıllarımı Elazığ'da geçird..