Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yazmak susan sözcüklere hayat vermektir, hem öyle bir hayat ki taaa en ücrasından duyulsun dünyanın ben de öyle yaptım işte. Kendime olmasa da sözcüklerime şöhret kattım. Hollywood'da el izimiz olmayacak ama , buralarda söz izimizi görürsünüz '' iyi bir çocuk olursanız'' şayet!!

 
 
Assange, postmodern bir devrimci mi?

İnsanların gözden kaçırdığı birşeyler var sanırım.Amerika dünyanın en sağlam devleti ama özel bilgilerini ele geçirilebilecek kadar kolay saklıyor.üstelik bu bilgilerin tüm dünyayı Amerikan hükümetine düsman etmesi gerekirken ,iç çatışmalara sebep oluyor misal GÖNÜL-DAVUTOĞLU dedikodusu .anlaşılan bu sefer kuklamız tüm dünyanın gözüne girebilecek kadar cesur ve karizmatik.bu rol richard gere'e de teklif edildi mi acaba?

20 Ocak 2011 21:39
12 Devin vefası ya da vefasızlığı

engin atsür takımımızı gruplara kadar getiren isim.boş oturmadı gruplara kalma mücedelesinde barış gibi benchte oturmadı.yıllarca takıma emek verdi.talihsizlik olsu sakatlandı.bütün Türkiye'nin arkasında durduğu kaptanımız hido ise adını tek bir maç sonunda ağzına almadı.maddi -manevi lalallla diyeceğine engin atsür lalalala deseydi bugün haketmiş olurdu yerini.ama yapmadı.8 maç boyunca sadece ntv den ihsan bayülken teşekkür etti ona.olayları çok güzel yorumlamıssınız tesekkürler.

16 Eylül 2010 10:49
Sivri dilin de bir dozu olsa...

mesele tam olarak da hido da kopuyor zaten.eğer o da diğer millilerimiz gibi kazandık mutluyuz deseydi kıyamet kopmayacaktı.helal olsun bu çocuklara sonuna kadar hakettiler diyecektik.ama hido her röportajda bu konunun üstüne gidince bileğinin hakkıyla kazanmak deği,para koparmak oldu.ona yakışmadı.

15 Eylül 2010 23:47
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 06.09.10