Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '07

 
Kategori
Astroloji
 

Geyik burcu 4

Geyik burcu 4
 

Geyik –İnsanı zamanını iyi bir şekilde kullanabildiği zaman enerjisini düzenlemek ve dengelemek ona hiç de zor gelmeyecektir. Ancak bunu başaramazsa kolayca çeşitli hastalıklara yakalanabilir. Bedeni de düşünceleri gibi sarsılır ve sinirli olur. Eğer içini dökebilecek kişileri bulamazsa, organizmasında çeşitli tıkanıklıklar görülebilir.

Geyik İnsanı bazen çocuklarının ritmine ayak uydurmakta zorlansa bile sevgi dolu bir anne ve baba olurlar. Dişi geyiğin yaptığı gibi onlar da çocuklarını güvenli bir yere bırakıp işlerine gitmek ve sonra onlara yiyecek ve sevgi getirecekleri zaman yeniden dönmek isteyeceklerdir.

Geyik-babalar düşünceli ve sevecen bir rol üstlenmede Geyik-analardan daha fazla zorlanabilir. Bu durum onlara yepyeni ve yabancı bir şey gibi gelir ve çocuğun sorumluluğunu üstlenmek için kendilerini bir nebze zorlamaları gerekir. Çocuklar büyüyüp, ana-babalarına ayak uyduracak duruma geldikleri zaman her iki taraf da kendini daha rahat hisseder.

Geyik- Çocukları duygulu, kavrayışlı, sezgili ve yaratıcı kişilikleriyle başlarına buyruk hareket etmeye yatkın çocuklardır. Diğer insanlarla konuşmaktan ve onları sevindirmekten hoşlanırlar. Geyik yavruları gibi onlar da kolayca ve göze çarpmadan bulundukları çevreye uyum sağlar ve böylece çeşitli tehlikelerden korunmuş olurlar. Genellikle sakin, kolay oyalanan ve konuşkan çocuklar oldukları için ana-babaların özledikleri ideal çocuk tipinin simgesi gibidirler.

Bu burç insanları her burçtan insanla kolayca anlaşabilir. Kendileri gibi Kelebek kabilesinden olan Karga ve Susamuru- İnsanlarıyla ve Fırtına Kabilesinden olan Aladoğan ve Mersinbalığı – İnsanlarıyla daha iyi anlaşırlar.

Diğer insanlar Şifa Çemberinde bu burçtan geçerken, içlerindeki duyarlı, hareketli yönleri tanır ve dünyanın güzelliklerini görmeye başlarlar. Yaşam Enerjisinin hızla akmasının getirdiği gücü ve güçsüzlüğü de tanımış olurlar.

Kaynak : Şifa Çemberi Kızılderililerde Burçlar Sungur Yayınları

 
Toplam blog
: 103
: 2248
Kayıt tarihi
: 26.07.06
 
 

 Hacettepe Üniversitesi'nde Psikoloji okudu. İ.Ü. Gazetecilik mezunudur. Öğrencilik yıllarında İn..