Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Eğitim: Üniversite mezunu Mesleği: Pazarlama İlgi alanları: ilgi çekici herşey; sinema, fotoğraf, masa tenisi, pasta, geyikler... Burada yapılan geyiklerin, hiçbir gerçek hayvan ve kurumla ilgisi yoktur. Yazılanlar nedeniyle ziyaretçiler üzerinde oluşabilecek yan etkilerden, yazar sorumlu değildir.

 
 
Can yelekleri ne tarafta?!

Efendim hayat borsa gibidir: beklenti varsa (ki buna hayal de diyebilirsiniz) o zaman tavan yapar, yoksa o zaman tabandasınızdır. Şimdi görünen o ki sizin endeks bayağı bir darbe yemiş. Sorunu tespit ettikten sonra işte size reçete: Efendim bu tip durumlar'da Maslow'un Hierarchy of needs teorisini hatırlamakta fayda var. Zira bu teoriyi can yeleği olarak kullanmış meşhurlar tarihte Polyanna ve aynı jenerasyondan Heidi'dir. Pramitin üstüne bakıp ağlamaktansa, piramidin altını görüp "hayat sevince güzel" şarkısını mırıldanmak daha bir güzeldir. En azından endeks rahat bir nefes alır. Güzel bir hafta dileğiyle...

17 Ağustos 2008 23:48
Özlem Lost adasına düşerse...

Bir koç burcu mensubu olarak bir koçun adaya katılmasının nasıl bir etkisi olacağını bilemem ama bir türkün orada olması kesinlikle büyük bir etki yaratacaktır. Özellikle çemberi daraltacağım ve katılan türkün karadenizli bir girişimci müteahit olmasını teklif edeceğim. Sonuç bellidir efendim: jack: heyo bi uçak/gemi/uçan balon kurtulduk, hadi atlayın. Ragıp(malum türk): Ben gelmiyorum. Jack: nasıl yani? Ragıp: Manyak mıyım bieh, şu ovaya bi baksanıza, 3-5 hektar arsa kapattım mı tamamdır. Evet malum türk kesinlikle kısa zamanda adayı manhattan a çevirecek hatta hızını alamayarak the others' a da köyü boşaltmaları için 3 gün mühlet verecektir. Zira bundan sonra dizi de senaryo Ragıp'ın kaçak inşaat serüvenlerine odaklanacak ve the others insanlarının kooperatife kayıt olmalarıyla son bulacaktır. Konut kralı zengin Ragıp'ın kızının fakir bir the others kooperatifçisine aşık olmasını anlatmıyorum bile.

05 Ağustos 2008 19:21
 
Toplam blog
: 4
: 630
Kayıt tarihi
: 03.08.08