Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mayıs '09

 
Kategori
Haber
 

Giden canlar hepimizin

Giden canlar hepimizin
 

VATAN SANA CANIMIZ FEDA


Şehitlerimize önce Allahtan rahmet diliyorum, ailelerine de sabır, acı hepimizin acısı, herkes bunu biliyordur sanırım... Yol güzergahına döşenen mayınlarla, canını kaybeden erlerimizin ailelerinin içi yanıyorsa, bizimde içimiz yanıyor giden canlarımıza!!!

İki hafta oldu sanırım, bir mayın temizleme, temizlenen araziyi kime pay edecekleri v.s kaosudur aldı gidiyor memleketi, suriye sınırını temizleyip, sınırı savunmasız bırakmayı düşünen, bir çare akıllılar, kendinize geliniz, sınırı bu mayınlarla koruyamayan, askerini kendi sınırı içinde, kendi toprağımızda pusuya düşürüyorlar, siz kalkmışınız sınır mayınlarını temizlemeye!!!

Sanki ülke güllük gülistanlıkmış gibi, böyle bir tasarı hazırlanıyor, akıl alcak gibi değil. Ülkemizde terör tüm hızıyla devam ederken, nasıl olurda onlara davetiye çıkarır gibi mayın temizlemeye kalkılır bilmiyorum? Kırmızı halıda serelim oldu olcak...

Beyler, sizin evlatlarınız vatani görevini dahi yapmaz iken, o küçük yaşlarında gemileri v.s. var iken, bu ülkenin evlatları, doğuda mayınlarla pusulanmış yollarda can veriyor... Yok böyle bir hakkınız, yok böyle sınırı temizleme gibi bir lüksünüz.

Dtp genel başkanı ... (soyadını yazmaya elimin varmadığı) sözde ''kardeşlerine '' üzülmüşler... Şehidimize şehit demeye dili varmayan, benim vergilerimle birde B.M.M' den maaş ödenen ve kaçıncı kez, açık açık silahla demokrasi olmaz diyen, ama kendilerine gelince, silahla bal gibi olan, o sözde demokrasilerine ve üzülmelerine çoçuklar dahi inanmaz oldu artık.

Terör her zaman, her yerde terördür, bunun başka açıklaması yok. Kaldı ki bu örgüt, kürt kökenli vatandaşlarımızıda katlediyor çoğu zaman. O partinin başkanı; pkk bir terör örgütüdür ve siz şu anda Türkiye değilde başka bir ülkede olsaydınız, bu kadar rahat açıklamayı bırakın, söz hakkınız dahi olmazdı.

Herkes hatırlasın 11 Eylül' de ikiz kulelere çarpan uçakları, amerika 80 vatandaşı öldü diye, terör diye, binladinin peşinden nereleri işgal etti ki kendi ülke sınırının ne kadar uzağına gitti..

Birde bizim ülkemize bakın, onca şehidimiz, onca can gitti... Elebaşları krallar gibi bakılıyor, destekçileri rahat rahat demeçler veriyor benim ülkemde!!! Birde ülkemde ''demokrasi yok'' diyor sözde parti... Bu ülkede kimse kusura bakmasın, demokrasinin (kralı) çok hemde, çok fazlası var. Olmasa, her yer şu anda yerle bir olurdu, hemde çoktan, sizlerde bukadar rahat yazılı açıklamayı bırakın, tek söz bile edemezdiniz..

Şimdi; terörün bu kadar artması, ekonomi dış borçlar, iç borçlar v.s. hepsi, bir ülkenin iyi yönetilemediğini, refahın sağlanamadığını gösteren oklardır. Bu ülke kimsenin babasının malı değildir, iktidarlar gelip geçicidir, baki olan Türk milletidir, tüm kökleriyle, soydaşlarıyla, mehzepleriyle, lazıyla, çerkeziyle v.s. gözetmeden Türkiye il sınırlarında yaşayanlarındır.

Verilen şehitler bizimdir, hepimizindir, ama yanlış alınan kararlar bizim değil, ülkede ki iktidarındır. Sınırda ki mayınları temizlemek demek, sınırlarımızı açmak demektir, savunmasız hale getirmektir, bu kabul edilemez.

BU ÜLKE'NİN VERDİĞİ ŞEHİT YETER, BU AKAN KANLAR YETER, GİDEN CANLAR SÖNEN OCAKLAR, İÇİ YANAN ANALAR YETER, GÖRMEK İSTEMİYORUZ ARTIK ŞEHİT CENAZESİ, ÇÜNKÜ HER CENAZEDE BİR HAYAT BİTİYOR, BİR EŞ, BİR ÇOÇUK BABASIZ KALIYOR!!!

Saygılarımla..

 
Toplam blog
: 25
: 456
Kayıt tarihi
: 25.01.09
 
 

U.Ü.İ.İBF. Donuk bir kayıt ve bu yılda A.Ü. İktisadi ve idari programlar _Sağlık Kurumları İşletm..