Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '15

 
Kategori
Futbol
 

Gol aslanın ağzında. Galatasaray : 1 - G.Antep : 0

Gol aslanın ağzında. Galatasaray : 1 -  G.Antep : 0
 

sosyolife.net


Spor Toto Süper Lig 28. hafta maçında Galatasaray Türk Telekom Arena’da konuk ettiği Gaziantepspor'u 85. dakikada Hakan Balta'nın attığı golle 1-0 yendi.
 
Takımlar :
 
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta, Telles, Emre Çolak, Selçuk İnan, Melo, Olcan Adın (Dk. 62 Yasin Öztekin), Umut Bulut (Dk. 71 Bruma), Burak Yılmaz.
 
Teknik Direktör : Hamza Hamzaoğlu
 
Gaziantepspor: Eray Birniçan, Barış Yardımcı, Elyasa Süme (Dk. 9 Abdülkadir Kayalı), Arokoyo, Şenol Can, Chico, Chibuike (Dk. 65 Emre Nefiz), Erdem Şen, Mustafa Durak, Dos Anjos (Dk. 80 Gökhan Süzen), Muhammet Demir
 
Teknik Direktör : Okan Buruk
 
Gol: 
 
85.dk. Selçuk’un kornerden ortasına kafayla Hakan Balta attı.(Galatasaray)
 
Değerlendirme:
 
Orta Hakem Mete Kalkavan yönetiminde başlayan maçta, Galatasaray esasen bu maçı almayı çok istiyordu fakat karşılarında maçın başından  itibaren direnen  bir ekip buldular. 85 dakikaya kadar golü bekleyen Galatasaray, Selçuk İnan'ın korner atışında Hakan Balta'nın kafasıyla 1-0 öne geçti. 
 
Fenerbahçe'nin  bu hafta 2 puan kaybettiği düşünülürse , bu durumda  haftayı iyi değerlendiren Galatasaray, puanını 61’e yükselterek  Lig’in tepesine çıkmış oldu. 
 
Bu durumda Galatasaray başarılı sayılır mı? 
 
Hamza Hamzaoğlu’na bu maçtan sonra , baştan itibaren niçin Bruma ve Yasin Öztekin gibi iki diri ve başarılı elemanla bu maça çıkmadığı, onların yerine Olcan Adın ve Umut Bulut’u tercih ettiği sorulacaktır. Hamzaoğlu’nun maçtan sonraki cevabı ise, bu şekilde rakibi yormayı, sonra neticeye gitmeyi, düşündüğünü söylemiştir. Bu açıklama şekli ise hiçbir zaman tatminkar olmamıştır. Çünkü açıklamanın başında, Hamza Hoca golün çok geç geldiğini söylemiştir. Buna göre Bruma, Yasin tercihi  ilk 11’de olmamalı mıydı? Geç kalınmıştır. Hamzaoğlu, hatasını pek de itiraf etmek istememiştir.
 
Galatasaray 5 dakika daha geç kalsaydı, bu galibiyeti de kaçırmış olacaktı.
 
Hamzaoğlu danışmaktan çekiniyor; kendi aklına çok güveniyor, ama bu durum onu son zamanlarda sık sık yanıltıyor.
 
Gaziantepspor , Okan Duruk yönetiminde doğru davranışlar sergiliyor. Takımın doksan dakika diri olarak ayakta kalması ve Galatasaray’a karşı sonuna kadar direnmesi takdir edilecek bir özelliktir.
 
Galatasaray ise Maşallah maçın başından itibaren Gaziantep kalesi önünde sayısız gol fırsatını bol bol harcadı. Bu durum Sarı-Kırmızılılar için hiç de iyi bir görüntü değildi. Hele Burak Yılmaz’ın kaçırdıkları insanın saçını başını yolduracak cinstendi. Burak bunu her zaman yapıyor.
 
Oysa Sabri Sarıoğlu bu maçta gayet iyiydi. Al da at , der gibi, kale önüne mis gibi bir çok gollük paslar gönderdi ama değerlendiren kim?
 
Galatasaray’a hadi geçmiş olsun, diyelim, ama bu iş böyle gider mi? Veya nereye kadar gider. 
 
Bazı gazetecilere göre Galatasaray bugün öldü öldü dirildi. Ama tek golle 3 puanı almasını da bildi. Haftaya Allah kerim.(28.4.15)
 
 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..