Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Göz göre göre

Göz göre göre
 

19 Haziran'da MEB tarafından "Eş durumu özürü" tayin yerleri açıklandı. Ankara merkezde pek okul yok. Genelde Keçiören ve civarı semtlerdeki okullarda kadro var? On tane tercih hakkımızdan yedi tanesine karar verdik. Hepsini tek tek arayarak, okul müdürleriyle konuştuk. Hepsi cana yakın samimi, biraz da yeni taze gelecek öğretmenleri için mutlu şekilde karşıladılar. Okullarda problem yok! Öğretmen açıkları tastiklendi. Kimi bir, kimi iki-üç!
Tarih 20 Haziran. Eşim tayin için okulda "İLSİS'den" başvuruda bulunacak. Ancak dün seçtiğimiz yedi okuldan üçtanesi listeden çıkarılmış ???
1.Nuheskiyapan İ.Ö.O. /Keçiören
2.Hüseyin Güllüoğlu İ.Ö.O. /Keçiören
3.Rauf Denktaş Lisesi /Keçiören
MEB'de Atama Kılavuzunda verilen ilgili telefon numarasını (03124131363) aradım. Cevap: "İnsanlar da hata yapabilir, sizle tartışmayacağım!"
Dün listedeki okul, bugün neden çıkarılır? (Hem de kadroları boş iken)
Bu soruya pek çok cevap uydurulabilir. Ancak bir çok insan (ekmek parasını öğretmenlik gibi kutsal bir vazife yaparak sağlayan) mağdur ediliyor, yıldırılıyor. Eğer okullarda açık varsa müsade edin dolduralım, yoksa listeye hiç koymayın kafamız karışmasın!
Aynı şekilde Anadolu Lisesi Öğretmenliği başvuruları da yayımlanma tarihi olan 11 Haziran'dan bir gün sonra 12 Haziran'da iptal edilerek bugün (21 Haziran) yeniden açılıyor...

 
Toplam blog
: 68
: 4699
Kayıt tarihi
: 14.01.07
 
 

Tıp doktoru ve iki senedir online sağlık danışma hizmeti veren  sitesinin yöneticisiyim. Sık ka..