Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '13

 
Kategori
Deneme
 

Güç ve devinim

Güç ve devinim
 

resim: internet


Gelmiş geçmiş insanın işine yarayan ve derinliği olan, onu sıkıntıdan çıkarıp, istediklerine kavuşturan her ne varsa ! Eskilere takılmak, seni onlara çeken duygular ve hayatın getirdikleri..

Çocuksu hayaller, zaman geçtikçe yerini yetişkin rüyalarına bırakabiliyor. Küskünlük biriktirdiğin kim varsa önceleri önemli, sonraları üzerinde durulmayı gerektirmeyen bir hale dönüşüyor. İnsan korkularının çemberinde yalpalarken, her geçişte cesur olmanın yollarını öğrenmenin önemini idrak ediyor.

Pencereden giren rüzgarın esişini hissederken, her şeyi taşıyıp getiren ve güçlü olduğunu benimsetip, kalbinde taşıdıklarının kendi eserin olduğunu gösteren bir durum beliriyor.

Güzel bir müzik kadar, anlamlı bir hatırlayış, gördüklerinin ve duyduklarının cezbediciliği, her güzel şey.. Yaşam bir yerde sonlansa bile, ellerinde mutluluğun verdiği güzellikler.. Yanında götüremesende.

Akşam haberlerini izlerken, yine aynı sıkıntılı ve acılı olayları görünce gerçek bu mu diyorsun ! Acıyı yaşayan için belki de öyle.. Yaşam hep bu seyirde devam etmese de, zorluklar var olacak bazen de artacak. Bir çizgide değil, her yöne gidecek, yaşamın rengi de bu olsa gerek.

Sonsuzluk düşüncesi ilgi çeker kimi zaman. Eğer olacaksa sonsuz bir devinim, yenilecekse için, çeker kendine ve kuşkularını azaltır. Hayat siyah ve beyaz değil ki ! Belki hiç bilmediğin renkler de vardır. Eğer olacaksa, yok olacaksa bilinmezlik !

 

 

selin428@yahoo.com.tr 

 
Toplam blog
: 155
: 175
Kayıt tarihi
: 02.03.12
 
 

İstanbul Kültür Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları, Halkla İlişkiler bö..