Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '08

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Güllük buluşması

Güllük buluşması
 

Güllük'te güneşin batışı


Milliyet blog yazarlarını 5–6 Temmuz Güllük Festivaline bekliyorum. Dileyen arkadaşlar tatillerini de burada geçirebilir. Yalnız süre azaldığı için konaklama alternatifleri de azalmaktadır.

Mavi Tatil Köyü için daha önce konuşmuştuk ama onlar da yoğun talep olduğunu söylemektedirler. Mavi Tatil Köy’ünde bir günlük konaklama gideri her şey dâhil 90 YTL dir. Onlardan şöyle bir istek de gelmiştir; “5-6 Temmuzda yoğun olduklarından bu buluşmayı 10 Temmuz’dan sonraya erteleyebilir miyiz?”

Güllük buluşması dileyen arkadaşlar için günübirlik de olabilir. Şimdiye dek bu buluşmaya katılmak isteyen arkadaşlar günün birlik gelebileceklerini belirtmişlerdir. Hermiyas’ın yunusu ile Güllük Körfezinde bir tur atabiliriz.
Güzel yurdumuzun her yerinde olduğu gibi güneşin batışını birlikte izleyebiliriz.
İassos’un çan seslerini bile duyabiliriz. Tarih ve doğanın buluştuğu ender yerlerden birisi anılarınızda güzel bir yer kapmak için sizleri bekliyor.

İnönü buluşmasına katılmayı eşimle birlikte çok istedik. Fakat bazı çalışmaların içine yoğun olarak girdiğimizden buradan ayrılamadık. Başarabilecek miyiz henüz bilemiyorum. Bir yaz okulu projemiz var Güllük Belediyesi ve Milas Halk Eğitim müdürlüğü ile birlikte. Ayrıca el sanatlarının tanıtımı için başka bir projeye el attık. Bir yandan da çöl sıcakları eklenince zamanı verimli kullanma çabası içine girdik.
Ege’nin en nadide inci gerdanlığı olan Güllük’te buluşmaya sizleri Artemis’in çeyiz sandığının başında bekliyorum.

İletişim için telefonlarım: 0532 254 82 04 ve 0252 522 32 02.

 
Toplam blog
: 222
: 1359
Kayıt tarihi
: 22.07.06
 
 

Matematik öğretmeniyim. Liselerde okutulan MEB Talim Terbiye Kurulundan onaylı matematik ders kit..