Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '12

 
Kategori
Siyaset
 

Güncel durum

Güncel durum
 

AKP kamuda türbandan vazgeçti. Bilmem kaç yıl önce AKP seçim vaadleri içinde türban sorunu çözmeyi vaad etmişti. Sonuç? Ha dur bak üniversitelerde zorla da olsa kabul ettirdi bunu ya sonrası? Yani dedi ki türbanınla oku ama okul bitince çalışmak istiyorsan çıkarman lazım o türbanı. Ya da aslında bilerek mi çözülmemekte her seçimde vaad olarak kullanarak benim 2 torba kömüre oy satan vatandaşımın gözünü boyamak için ?

Hükümet geçen senelerde yaptığu bir açıklama ile profesyonel askerlik gibi şeylerden bahsetti hatta bir bakan çıkarak ülkeyi hilal bıyıklı özel harekatçılardan temizleyeceğiz dedi - sanki başka derdimiz yokmuş gibi-. Yapılan son değişiklikle ihtiyaç halinde imam-hatip mezunları polis olabilecek. E yarın öbür günde biri çıkıp - ki bu ben olurum - bizde badem bıyıklı polis istemiyoruz derse ne olacak?

Başbakan geçen hafta yaptığı açıklamada : ''İktidarda ki parti terörü kaldırmaya çalıştı ama terör yandaşları bu partiye yüklendi ve yıprattı'' . '' ilk icraatimiz OHAL'i kaldırmak oldu.'' dedi. Sonra Arınç yaptığı açıklamada son 3 ayda bilmem kaç yıldan daha fazla terörü bitirmek için uğraştık dedi. Ya bunlar nasıl tutarsız açıklamalardır. bu ülke son 3 ayda kaç yıldan daha fazla şehit verdi. Bu hangi yüzle yapılan bir açıklamadır. OHAL'i kaldırdıkda ne oldu terör örgütü daha da içlere elini kolunu sallayarak geldi. Terörü kaldırmaya bitirmeye çalışmaktan bahsediyorsun ama adamlar gelip senin ilçeni basıyor.

Şehitler için ''bir kaç kişi öldü diye'' bahseden ve toplanmayan milletvekilleri ve bakanlar kurulu Angelina Jolie ülkeye geldi diye tanışmak için sıraya girdi. Hastayım diye Zafer Bayramına katılmayan cumhurbaşkanı bu kadını ayakta ve makamında karşıladı.

Siirt Üniversitesine cumhurbaşkanı 3. sırada ki adayı atadı. E madem sen istediğini atıyorsun seçim niye yapılıyor? Göstermelik demokrasi olsun diye mi?  Neden peki 3. sırada ki aday? Sorunun cevabı atanan kişinin açıklamalrında gayet açık tabi ki anlamak isteyene.

Son olarak Estonyayı yenen milli takım 30 bin dolar prim verildi. Şimdi soruyorum size milli takıma katılmamayı hainlik olarak gören arkadaşlar hanginiz yılda bu kadar para kazanabiliyor. Yani kusura bakmayında herkes vatan millet sevgisi için milli takımı seçmiyormuş anlaşılan. Almanya milli takımı şampiyon olması halinde 300 bin euro prim sistemi koymuş ama biz bırakın futbolda şampiyonluğu baskette  olanlara milyon liralar evler altınlar vermedik mi? Ey %52 verdiğin vergi sana yol olarak değil, ülkende ki aç insanlara aş olarak değil servetine servet katmak isteyenlere veriliyor haberin olsun.

 
Toplam blog
: 54
: 944
Kayıt tarihi
: 10.02.12
 
 

Artvin- Hopa doğumluyum.elektrik-elektronik mühendisiyim. İşten fırsat buldukça kendimce yazdığım..