Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '12

 
Kategori
Güncel
 

Neyin kafası bu?

Neyin kafası bu?
 

''Silah bırakırlarsa operasyonlar durur'' diyor başbakan? Nedir yani o kadar acıyı o kadar geride bırakılanlara artık onlar durdu bizde durduk dersiniz artık. Gereksiz yere herkese 'kasımpaşalılık' yapıp yeri geldiğinde hakaret eden sayın başbakan neden bir kaç çapulcunun karşısına çıkıp '' o dağları başınıza yıkarız'' diyemiyor?Yoksa kendisine engel olan bir güç mü vardır? Padişah misali iktidarında camii bile yaptırıyorsun da hala birilerinin gönlünü iyi etme niyetindesin?

'' Sorunu çözecekse Öcalanla da görüşülür'' diyor Adalet Bakanı. Bu neyin kafası anlayamadım ki her şey bitti sırf 3-5 tane çapulcu dursun diye 30 bin kişinin katilini muhattap alıp konuşacak. Oldu bari birde çözülecekse diyip milletvekili yapında tam olsun. Sayın 'adalet' bakanı başında olduğunuz kurumun hakkını verip ona göre konuşun ve davranın benden size söylemesi.

''Tayyip Erdoğan’lar kolay yetişmiyor, 79 senede bir Tayyip Erdoğan’ı bulabildik. Bundan sonra ne zaman buluruz onu da bilemiyoruz''  dedi sayın Bozdağ. Şimdi 1933'den beri bu ülke böylesini göredi yani? Bakın sayın Bozdağ sizin beğenmediğiniz ve bu ülkeyi ülke yapan Atatürk bile hiç bir konuşmasında kişisel olarak başarıdan ve kibirden bahsetmedi ama siz bile hala bir tek adamdan bahsediyorsunuz e madem herşeyi o iyi edecek siz niye ordasınız istifa edin olsun bitsin. PKK'yı sadece RTE bitirebilir diyorsunuz e 13 senedir iktidar kendisi siz değil dediğiniz gibi o iktidar neden bitiremedi ? Neden hala hergün vatan evladını toprağa veriyoruz?

Balyoz davasında hakimler yargılandı sanki diyorsunuz. Elinizi vicdanınıza koyup konuşun sizin bu kararlada hiç mi etkiniz olmadı?

Yine yeni yeniden %52 yi memnun etmeycek bir yazı daha. hadi hayırlısı...

 

 

 
Toplam blog
: 54
: 944
Kayıt tarihi
: 10.02.12
 
 

Artvin- Hopa doğumluyum.elektrik-elektronik mühendisiyim. İşten fırsat buldukça kendimce yazdığım..