Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '10

 
Kategori
Mizah
 

Gündemdeki Bomba Patladı!

Gündemdeki Bomba Patladı!
 

Çıkan bölümün özeti:
Valla ne yalan söyleyeyim, çıkan bölümde özetlenecek pek bir şey yoktu sevgili pıtırcık. (İlla ki okumak istersen linki aşağıda.) Bizim haber spikerimiz Şermin, muhabir Seyfettin Damçökeren ile diyalog halindeydi. Araya Adana mı girdi, Elazığ mı girdi ne olduysa telefon hattı kesildi, haliyle bağlantı da. Şermin kızımız pek bir fevri olduğundan olaya çok sinirlendi. Kızcağız sinirlenince sinirlerine de hakim olamıyor. Yani sinirlerine normalde söz geçirebiliyor. Hakikaten. Ama sinirlenince iş zıvanadan çıkan, zembereğinden boşanan bir hale geliyor. Boşanmış bir işi kim ne yapsın.

Neyse lafı uzatmayayım sevgili kıpırcık. Şermin sinirleri üzerindeki tahakkümü kaldırınca haliyle eli, kolu rahat durmuyor. Kah sehpadaki bardağı deviriyor, kah mikrofona kükrüyor, kah kameraya çemkiriyor. Seyfettin ise ses bağlantısı yok o zaman görüntüm de gelmiyordur diye düşünüyor. Halbusi görüntü geliyor sevgili çıtır. Seyfettin görüntüden bihaber (bir de muhabir olacak, en başta kendinin haberi yok) burnunu filan karıştırıyor… Öğğk…

Tabi bütün bu olanlar haberler sırasında yani canlı canlı meydana geldiğinden olsa gerek patron olaya el koydu. “Rezil ettiniz beni bütün ülkeye” diye çok ama çok kızdı. Şermin kızımızın yetkilerini kıstı. Seyfettin o sırada “alo, alo, sesim geliyor mu?” diye bağırmakta olduğundan yayının sesini de kıstı. E elim alışmışken birkaç şey daha kısalım diyerek işe girişti. Bundan bize ayrılan süre de nasibini aldı. Bize ayrılan süre kısıldığı için hikayemiz burada sona erdi… Biz çıkalım kerevetine, onlar ister çıkar ister çıkmaz… Gökten üç elma düşerse ikisi kırmızı birisi sarı olsun lütfen… Olmadı yaz meyvelerinden bir demet ilave edilsin… Bu şarkı hiç bitmesin… sin sin sin… (evvelki bölüm)

Sevgi ve muhabbetle..

Murat HACIOĞLU

www.murathacioglu.com

 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..