Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '09

 
Kategori
Güncel
 

Hadise

BU NE HADİSE?

Moskova'daki Kosmos Oteli salonunda düzenlenen kura çekimine Eurovision yarışmasına katılacak 42 ülkenin heyet başkanları katıldı. Daha önce yapılan kurada 12 Mayıs akşamı 1. yarı finalde yarışacağı belirlenen Hadise'nin, geçen seneki Eurovision birincisi Dima Bilan'ın çektiği kura ile 9. sırada sahne alacağı belirlendi. Malta, Bulgaristan, Portekiz, Hollanda, Ukrayna ve Estonya wild card çekilişini kazandıkları için sıralamalarını kendileri belirlediler. Kura öncesinde eski Eurovision galiplerinin şarklarının Rus çocuklar tarafından ifası ise katılımcılara neşeli anlar yaşattı.

Bu yıl 54’ üncüsü düzenlenen Eurovision’a ev sahipliği yapacak 22 bin seyirci kapasiteli Olimpiyski Spor salonu, şimdiye dek Eurovision’un gerçekleştiği en büyük salon olma özelliğini taşıyor.

Dün ilk kez yarışmada giyeceği kıyafetle son kez prova yapan Hadise dikkatleri üzerine topladı. 'Modern çağın dansöz kıyafeti' olarak adlandırılan kostümün kumaşlarının İtalya'dan özel getirttirmiş.

Peki bu bizim örfümüze ve adetlerimize uygundu yani Hadise Türk milletini temsil edebildi mi?

Elbetteki Türkiye’nin reklamınım yapılması çok önemli, elbetteki tanıtım çok önemli ancak cinselliyi bu denli ön plana çıkaran bir başka yarışmacı var mı?

Siz beğendiniz mi?

Bu gün ki yarışmayı kendimce izledim ancak tüm düşüncelerim deyişti belki elemeleri kazanırız belki yarışmayı da ancak bu denli ucuz olmamasını isterdim.

Hadise gerçekten ismi gibi hadise yaratacak ancak nasıl?

 
Toplam blog
: 72
: 727
Kayıt tarihi
: 22.04.08
 
 

1956 Erzurum dogumluyum. 46 Yıldır İzmir'de yaşıyorum. Uzun süredir Milliyet blog'u takip etmekteyim..