Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '12

 
Kategori
Futbol
 

Hamit Altıntop Fenerbahçe'de!

Hamit Altıntop Fenerbahçe'de!
 

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bazı kulüpler her zaman konuşur, icraat ise sıfırdır.

Bildiğiniz gibi uzun zamandan beri ünlü bir Türk oyuncunun ismi, yine ünlü bir kulübümüz ile anılıyordu. Hatta bu oyuncumuzun şu anda olduğu takımın teknik direktörü, ünlü kulübümüzün teknik direktörü ile kanaydı(!) Bu nedenle bu transfer başlamadan bitmişti. Ünlü oyuncumuz, kesin ünlü takımımıza geliyordu.

Ancak ortada ne görüşme, ne de bir transfer vardı. Sade Türk kamuoyu ve ünlü kulübün taraftarı oyalanıyordu. Bu konuda spor sayfalarında her gün yeni bir haber çıkıyordu.

Bu futbolcunun hangi takıma gideceği konusunda birkaç eski haber olsa da, bu habere fazla itibar edilmediği, ünlü kulübümüzün, ünlü futbolcuyu mutlaka transfer edeceği yönündeydi. Hatta futbolcunun menajerine haber gönderilerek, kendilerinden habersiz başka bir kulübe imza atmamasını bile istemişlerdi(!)

Bu gün basına yansıyan bilgilerle, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı, futbolcunun bir başka Türk kulübü ile ön sözleşme bile yaptığı, en kısa sürede bu transferin Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na açıklanacağı haberleri yer alıyordu.

Futbolcunun Hamit Altıntop olduğunu her halde anlamışsınızdır.

Transfer etmek isteyip de edemeyen kulübümüzün de Galatasaray olduğunu her halde tahmin etmişsinizdir.

Gelelim Hamit Altıntop’un hangi kulüple ön sözleşme yaptığına:

Evet, Hamit Altıntop’la ön sözleşme imzalayan kulübümüz Fenerbahçe!

Fenerbahçe uzun zamandan beri gizli gizli yürüttüğü transfer görüşmelerinde Hamit Altıntop ile anlaşmaya varmış.

Fenerbahçe’nin Hamit Altıntop transferini bugün açıklaması bekleniyormuş.

Tahliye olan Başkan Aziz Yıldırım'ın şerefine bir bomba patlatmak isteyen Fenerbahçe, böylece Hamit Altıntop bombasını patlatıyor…

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tahliye olmasının ardından 'Başkanın şerefine' bir bomba transferin yapılacağı söylentileri, uzun süredir ayyuka çıkmıştı.

Fenerbahçe'nin Hamit Altıntop ile 4 yıllık olarak anlaşmaya vardığı ve senelik ücrette Kuyt'un tavan ücreti olan 2 milyon 850 bin Euro'da uzlaşıldığı kaydediliyor.

Hamit Altıntop'a maç başı ödenecek ücret ve bonusların ise yüksek tutulacağı tahmin ediliyor.

Bu transfer için Real Madrid 2 milyon Euro bonservis ödenecekmiş. Real Madrit bedavaya aldığı Hamit’i 2 milyon Euro kazançla Fenerbahçe’ye sattı!

Ne diyelim Fenerbahçe’ye hayırlı olsun.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..