Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '15

 
Kategori
Siyaset
 

Hani olmaz da Kürdistan dedikleri yerin sınırları neresi; Ankara’dan öbür tarafı mı istiyorlar yoksa

Hani olmaz da Kürdistan dedikleri yerin sınırları neresi; Ankara’dan öbür tarafı mı istiyorlar yoksa
 

BU HARİTA İYİ.BU HARİTAYA GÖRE SADECE YEŞİL YERLERİ ALABİLİYORSUNUZ. HAYIRLI OLSUN,VERDİK GİTTİ!


Madem böyle bir realite var, adamların niyetini öğrenelim. Orada burada haritalar çiziliyor. Türkiye’nin yarısı Kürtlere veriliyor.

Valla kim nereyi almak istiyor, kime neresi veriliyor bilemem ama Ayniştayn mezarından çıkıp bu üleşmeyi yapsaydı bile Türkiye’nin alanı ne kadar? 780 bin km. Hadi 800 olsun. Türkiye’de ne kadar Kürt var. 12 milyon diyorlar. Hadi 16 olsun. Türkiye’nin nüfusu ne kadar. 80 milyon diyelim. Kürtler nüfusun beşte biri. Onlara düşen alan da beşte biri olacak; 160 bin km2. Hem de bütün Türkiye’deki Kürtler için.

Oysa duyumlarımıza göre haritalar Sivas’ı bile içine alıyormuş. Yunan geldi Ankara’ya kadar Kürt geldi Ankara’ya kadar. Anlaştınız mı yoksa gelen ülkenin yarısını alıp gidiyor!

Ben çizdim Kürdistan’ın sınırlarını. Zaten Antep’ten Iğdır’a bir çizgi gibi gidiyor. Urfa, Adıyaman, Diyarbakır, Mardin, Batman, Şırnak, Siirt, Hakkâri, Bitlis, Van, Muş, Tunceli, Bingöl, Ağrı. 14 vilayet.

Olmaaazzzz, her yerde Kürt var! Oluuuuurrr her yerde de Türk var! Doğuyu Ermeniler de istiyorlardı. Bizden çıktı sizin, sorununuz. Valla kazançlı çıktınız. Hakkınıza düşen 160 bin km2’ydi ülkenin yarısını aldınız gittiniz. “Ama Konya ovası yok, Çukurova yok” Bizde de Harran ovası yok. Üstelik Fırat’ı da Dicle’yi de kaptınız; artık bir şükür kurbanı kesersiniz herhalde, IŞİD size bir mezar yeri bile vermezdi!

Erzincan’da yol kesiyorsunuz. Erzincan’da Kürt nüfusu Türk nüfusundan fazlaysa orayı da verdik gitti anasını satayım. Ama değilse Erzincan’ın girişindeki Türk bayrağını öpeceksiniz, söz mü?

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..