Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '17

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Hayat üstünüze mi geliyor?

Hayat üstünüze mi geliyor?
 

Hayatta işler her zaman istediğimiz gibi gitmez. Sağlık sorunları, aile içi problemler, iş yerindeki sıkıntılar, arkadaşlarımızla yaşadığımız sorunlar vs. Bunlar hayatın içinde olan şeyler. 
 
Asıl önemli olan, aynı tür problemlerle sık sık karşılaşmamız. Aynı sorunları sürekli yaşamamız. Bu tür şeyler de hep beni bulur dememiz. Hayat üstümüze üstümüze geliyorsa belki biz yanlış yerde duruyoruzdur. Bir de böyle düşünelim. İş yerinde müdür, okulda öğretmen size kafayı mı takıyor. Arkadaşlarınız sizi anlamıyor mu? Bazen elimizde olmayan büyük talihsizlikleri olabiliyor. Bunların dışında başımıza gelenler genelde, bizim davranışlarımızın sonucunda oluyor. Einstein' in dediği gibi aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekliyoruz. Bu tür durumları ortadan kaldırmak için öncelikle bu durumların neden başımıza geldiğini ön yargısız şekilde değerlendirmemiz gerekir. Bu değerlendirme sonucunda hatalı yaptığımız davranışlarımızı düzeltirsek hayat üstümüze gelmekten vazgeçebilir. 
 
Temel otoyolda ters yöne girer. Bunu gören trafik polisi sürücüleri uyarmak için radyodan anons yaptırır. Bu arada ters yolda ilerleyen Temel de radyo dinlemektedir. Polis anonsu şöyledir: Lütfen dikkat, ters yönde ilerleyen bir araç var. Temel bağırır, ne bir tanesi, hepsi hepsi.
 
Toplam blog
: 165
: 215
Kayıt tarihi
: 18.08.14
 
 

Gazi Üniversitesi İşletme bölümü lisans ve Mersin Üniversitesi İşletme yüksek lisans mezunuyum. M..