Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '13

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya - Hakan Kurtaş / A.Ş.K. da çaresizlikler, çareyi mi doğuruyor?

Hazal Kaya - Hakan Kurtaş / A.Ş.K. da çaresizlikler, çareyi mi doğuruyor?
 

Kanal D. in yeni dizisi A.Ş.K. 2.ci bölümüyle ekranlara geldi. Dizi şimdilik tuttu. TNS Reytinglerine göre, Totalde 4,68 oran ile 3.cü, AB de 6,11 ile 2.ci sırada yer aldı. Dizinin şanssızlığı Çarşamba akşamları Star Tv.in fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl ile aynı gecede olması. Bu nedenle AB’de 1.ci sırada yer alamadı. Konu ilginç ve Hazal Kaya gibi güçlü bir oyuncu var karşımızda. Güzelliği, sahne performansı, her şeyi ile izlettiriyor kendisini bu güzel gözlü kızımız.

Geçen bölümde başlarına gelen beladan kurtulmak için, biricik sevdiği Kerem’in (Hakan Kurtaş) Şebnem ile hülle evliliği yapmasını istemişti. Bu çaresizliklerini ancak böyle bir çare ile çözülebileceğini söylemişti. Kerem bu fikre şiddetle karşı çıkar, çeker gider.

Şebnem hastalığı ara ara nüksetmektedir. Morali bozuktur. Emre Aydın’ın “Soğuk odalar” şarkısını mırıldanarak arabası ile dolaşır. Ada da Kerem’in yüzme yarışlarına katılır. Arza bu iş için plan yapar ve Kerem’in Şebnemi tanımasını olanak sağlar. Azra, Şebnem ile adaya giderler. O akşam birlikte Şebnem’im evinde kalırlar. Şebnem Arzu’ a Kerem ile eski sevgili olup olmadıklarını sorar. Arzu yok, sadece arkadaşız der.

Arzu ders için İstanbul’ a döner. Şebnem’ in kardeşi Can (Kaan Urgancıoğlu) Arzu’ a ilgi duyar ve tenis dersleri almaya başlar. Arzu’nun kız kardeşi Semra bir mağazada elbise çalar. Bu olayda Can, Azra’ ı yardımcı olur.

Kerem arkadaşı Komiser yardımcısı Ferhat sayesinde tam tefeciden kurtuldum derken, tefeci Azra’ ı kaçırır. Kerem ada dönüşü tefeci ile gene karşı karşıya kalır. Azra’ ı kurtarır amma, borcu 750 bin TL. ve vade iki aya düşer.

Kerem çaresizdir. Şebnem adada dilek yolunda tutuğu dilek tutar. Kerem’e sorar, hayatta en çok ne istiyorsun. Aşk mı, para mı, sağlık mı diye. Şebnem, gerçek bir aşk istemektedir. Bu aşkı da ona Kerem verecektir.

Kerem Azra’dan özür diler, sen haklıydın dediğini yapacağım Şebnem ile evleneceğim der ve teklifini kabul eder.

Bundan sonra heyecanlı günler geliyor. Para için bu evlilik olacak. Tamam da, mutluluk Şebnem’in hastalığını yenmesini sağlar mı? Beklenen ölüm olmaz ise, Azra aşkı Kerem’ i kendi elleriyle başkasına vermiş olmayacak mı? Hep beraber heyecanlı günleri şahit olacağız.

Gold Filmin (Faruk Turgut) bu güzel dizide, çok güzel bölümler bekliyor izleyiciyi.

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/Cansever

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..