Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '08

 
Kategori
Futbol
 

Hepimiz Fenerbahçeliyiz

Dün akşamki almış olduğu anlamlı sonuçtan sonra sadece Fenerliler değil, ben (BJK’li) ve diğer takım taraftarları da gurur duydu. Şunu baştan belirteyim, Fener’in dışında bir takım aynı başarıyı yakalasaydı Fener taraftarları pek sevinmezdi.

Maçın başında yenen şok gol hepimizi üzdü. İnebolu’dan kayınbiraderim Sacit aradı. Durumun pek iç açıcı olmadığını, böyle devam ederse BJK’nin Liverpool önünde aldığı sonuca benzer bir sonuca ulaşacağını söylerken ikinci gol geldi. Şok devam ediyordu. Bilmiyorum kayınbirader maçı izledi mi. Ama maç sonunda oğlu Aydın’ın ağzı kulaklarına varıyordu, hepimiz gibi.

Deivid’in golü bizleri ümitlendirdi. Yediğimiz üçüncü golle ise ümitlerimizin yavaş yavaş tükenmeye doğru gittiğini hissetmeye başladık. Fark yiyeceğimizi düşünürken takımda bir hızlanma, canla başla çalışmalar, ataklar çoğaldı. Devreye yine Deivid girdi. Attığı o gol hepimizi sevince boğdu. Sanki galip durumda imişiz gibiydik. Doksan dakikanın bitmesini sabırsızlıkla bekliyorduk. Bu arada oyuncular görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlardı. Ben en çok Gökhan ve Uğur’u beğendim. Karşı taraftaki oyuncuların tüm numaralarını etkisiz hale getirdiler.

Penaltı atışlarında yüreğimiz hep ağzımızdaydı. Volkan’ın devleşmesi bize çeyrek finali getirdi. Sağ olun Fenerli oyuncular. Türkiyeli olarak, Türk ulusu olarak, Türk olarak bizlere bu mutluluğu yaşattınız. Bir Beşiktaşlı olarak gurur duydum. Daha yukarılara çıkmanız dileğiyle başarılarınızın devamını dilerim.

 
Toplam blog
: 21
: 1192
Kayıt tarihi
: 06.12.06
 
 

31 Ocak 1948 doğumluyum. Babamın adı Osman, annem Şerife'dir. İlkokulu Kayaönü (Aspıras), ortaokulu ..