Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak 1948 doğumluyum. Babamın adı Osman, annem Şerife'dir. İlkokulu Kayaönü (Aspıras), ortaokulu Tosya, Lise öğrenimini Kastamonu Abdurrahman Paşa, Öğretmen okulunu Göl İlköğretmen Okulu'nda tamamladım. İki yıllık Önlisansı tamamladım. 30 yıllık çalışmamdan sonra emekli oldum. Şimdi İstanbul, Büyükçekmece, Tepecik'te yaşıy..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Fenerbahçe ve Galatasaray’dan sonra Beşiktaş da 6’da 6 yaptı

Ne olacak bu halimiz, bir türlü düşünemiyorum sonumuzu. Deniz'linin tüm istedikleri alındı.Durum ortada. Bir de alınmasaydı sonuç ne olurdu. Allah için bir sut atacak adam aradım akşam, yoktu. O golde tesadüfi. Fener begenmediklerini bize veriyor. O goller yenirmiydi? Başkanda suç yok. Suç Denizli de.

01 Ekim 2009 11:28
Gelin benim olacak (Made of honor)

Aydıncığım, başlığı görünce "bizim Aydın'ın düşüncesi değişti" diye düşünmüştüm. Film olduğunu anlayınca üzüldüm. Haydi bize bir süpriz yapsana. Selamlar.

23 Haziran 2008 10:00
SBS kaldırılsın, hemen...

Aydıncığım, Bakanın konuşturulması düşüncene o kadar çok katılıyorum ki sorma. Bir yıllık dersaneyi üç yıla yaydılar. Dolayısıyla masrafı üçe katladıla. Öğrencilerde kendilerine ayıracak boş zamanları kalmadı. Çocuk, dinlenmek için dışarı çıksa çoğu aile fırçalıyor onları, ders çalış diye. Aile ve çocuklara yazık oluyor.

20 Haziran 2008 10:58
 
Toplam blog
: 21
: 1192
Kayıt tarihi
: 06.12.06